Simdi diceksiniz ki imkansiz sevgilim yok yok bakirm vs vs ama farz edelim oldj
Benm regl gecikince benim kafamda kurdugum seyler gkkfkf
Simdi diceksiniz ki imkansiz sevgilim yok yok bakirm vs vs ama farz edelim oldj
Benm regl gecikince benim kafamda kurdugum seyler gkkfkf
Vallahi 25 yaşında bir bireyim evet anne adayı da değilim, anne de değilim, evli de değilim veya herhangi bir cinsellikle alakalı ilişkide yaşamadım o yüzden şunu belirtmek istiyorum. Ben aklı başında bir insanım tutup da biriyle beraberlik yaşama veya hamile kalma için de bir çabaya girmem veya örnek veriyorum ilişki yaşamam yani açık ve net gerçekten aklını başına kullanmadan sağlıklı karar vermeden böyle şeyleri yaşayıp da hamile kalan, ondan sonra resmen erkek arkadaşı veya sevdiği bir adam tarafından da terk edilen birçok kadın var.
Lütfen artık bu devirde biraz akıl kullanmak gerekiyor dikkat edecekler bu kadar basit herkes artık her şeyin farkına varsın, devir maalesef o kadar güzel bir devir değil bir ilişki yaşıyorlarsa da lütfen korumalı bir şekilde yaşasınlar sonra dünya'ya çocuk geliyor bu sefer çocuk ya babasız oluyor ya da sorunlarla baş başa kalıyor, travma yaşıyor ve o travma ile büyüyor. Ben soruya şu şekilde örnek vermek istiyorum. Evlenmiş ve bir düzeni oturtturmuş, eşi olmuş bir kadın olsam mesela şu an hamile olsam, mutlu olurum yani elim ayağım titrer, heyecanlanırım vereceğim bu güzel haber içinde eşime küçük sürprizler yaparım. Zaten birkaç gün sonra da artık daha mantıklı düşünerek doktora giderim.
Cevap
5Cevap
mutlu olurdum
Olmaz anne olamam kariyerim var deyip aldırırdım
Korkmam ya tam tersi sevinirim, çocuğum olsun istiyorum ama tek başına büyüteyim :D
meryem anada öyle diyodu, gitti isayı doğurdu... yani olmaz olmaz diye bişey yok
Ahhsshhd durduk yere anne olma duygusu geliyor sana hshd
Hahah napim regl gecikince benim kafamda kurdum sacma seyler
Yapma yanarizz
Anne olacağımı öğrensem aklım çıkardı
Hyr baba
Babaya hayır denmez
Annesinin nasıl biri olduğuna bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?