Bosandiniz, bir cocugunuz var. Eve dondunuz ama aileniz size eziyet ediyor. Bu durumu eski esinize anlattiniz. Cocugu alir mi?

Eski esim cok uzakta yasiyor. Bosandik ama kendi oz ailem sanki yillarca beklemisler gibi saldirdilar. Les kargalari gibi. Cocuk etkilendi durumdan. Eski esim cocuga iyi bakiliyor diye dusunuyordu. Hayatina rahat devam ediyor. Ama oyle seyler yasadimki delirme noktasina geldim. Kardesimin beni saclarimdan tutup dovmesi gibi covugun onunde.. eski esime herseyi anlattim. Annem diyorki, aferim anlatmissin kesin alirlar cocugu senden simdi diyor. Catlamak uzereyim.
Güncellemeler
+1 yıl
esim beni havali, guclu vs saniyordu... ama ailem benim psikopat.. babam benim bakirkoyde tedavi gormus biri.. annem ondan beter psikopat... cocukken ben turlu isgencelerle buyumus biriyim. eskie sim bublari bilmiyordu.. malesef o gun herseyi anlattim.. Şok oldu. Cunku boyle seyler onun icin ancak filmlerde gorebilecegi seyler. Bana bu kadar cocukluk tramvasi yasamis birisin, ben de neden diyordum simdi taslar oturdu, uzgunum, bir an once en azindan yasadigim ülkeye tasinin , dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
sizin sorununuz ne? veriver babasina , ver gotsin babasina? noluyorsuz? siz ne dediginizin farkinda misiniz? ben bir anneyim hayirdir? yillardir onca cefa cekiyorsam cocugum icin. Arti ver gitsin dediginiz cocugun babasi haftasonu zilzurna sarhos olan aliskanliklari olan biri nasil vereyim? Mantiklo yorumlar olursa sevibirim
Bosandiniz, bir cocugunuz var. Eve dondunuz ama aileniz size eziyet ediyor. Bu durumu eski esinize anlattiniz. Cocugu alir mi?