Aldırır mısınız?
Yoksa dünyaya mı getirirsiniz?
NOT : Konunun benle alakası yok canimdan sevdgim birinin basina gelen birsey fikirleriniz cokk onemli yardimci olan herkeze teskkur ederim
Aldırır mısınız?
Yoksa dünyaya mı getirirsiniz?
NOT : Konunun benle alakası yok canimdan sevdgim birinin basina gelen birsey fikirleriniz cokk onemli yardimci olan herkeze teskkur ederim
Evlilik dışı çocuğun evlilik bağı dışında bir sorunu yoktur. Neshep bakımından babası ve annesinin ailesine mensuptur. Bu konuda tek başına annenin düşünmesi tamamen bencillik olup sorumluluk erkek içinde aynıdır.
Eğer belirli bir süre gecmediyse aldırma (kürtaj) yasaldir ve yapılabilir. Ancak unutulmamalıdır ki kürtaj kadın için ciddi riskler taşır. Bence eğer bakabilecek yaşta ve sorumluluğu alabilecek maddi manevi güçte iseniz çocuğun doğması taraftarıyım.
O anki psikolojime göre değişir ama maddi olarak bir çocuğa bakabilrcek durumdayım. Kürtaja asla karşı değilim ama kendi hatamı masum bir canın ödemesini istemem. Manevi olarak da bakabileceğimden eminsem doğururum
kadin istyor ama erkegin de istemesi icin baski yapiyormus adamin babasini annesi arayip rezillik ckarmis
Böyle yapınca hiç istemez ki büyük hata...
@Ayabasanmaymun valla zorla guzellik olmuyor malaesef adamda kendini alkole vurdu gul gbi adam
Aynen öyle maalesef, istemiyorsa istemiyor. Doğurup babalık davası vs açabilir ama çocuk en fazla mirasçı olur, adam yine istemez
hayirlsii olsun haklarinda valla gulum ne desem bos
Gerçekten hepsi için hayırlısı olsun, zor durum
Allah yardimcladi olsun
Cevap
7Cevap
evlenmeden yapmam ben
korunma yöntemi bilmemek bu devirde
bilerek hamile kalmıştır bence!
kadinda spiral varmis ama hamile kalmis
film olur bu hikayeden
valla olayin icinde deglm duyduguma gore oyle diyorlar
sen çok mu dedikocusuun
dedikodu deglki mesele bana akil sordular bende sizden aliyorum bana kalsa aldirmalari lazm
Korunmadiysa zaten dogurmayi almistir diye dusunuyorum.
Bu durumda da dogurulmali.
Aldırırım, babasız çocuk büyütmek bu dünyadaki en zor şeylerden biri.
NikahsıZ doğan çocuk zina nedeniyle doğmuş olacak nikahlansa iyi olur
adam istemiyor cocugu kadinda illa getrcem diyirnus
valla iki uci boklu degnek
Sahip çıkarım
Aldırırım
Çocuğa bakardım
Evlilik öncesi velet olamaz ıy Arap gibi
Ne aldırmsı be
büyük sözüme tövbe
peki burdan bir akil ver bakalm kadinda spirql varmis taklmislar kadin 9 haftalik hamileymis aldirmak istemyormus adamin ailesini falan armis tatsizlik uzerine tatsizlik ckarmis ne onerirsin
Aldırmıştım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?