Saçma şeyler de aşeriyorum
Hindistan cevizi
Karpuz kabuğu
Dağ mantarı
Dolma
Şimdide kiraz
Saçma şeyler de aşeriyorum
Hindistan cevizi
Karpuz kabuğu
Dağ mantarı
Dolma
Şimdide kiraz
Vücudun besin ihtiyacına göre çıkan bir süreçte aşerme yani nasıl bu kadar çok saçma gelebilir eşinize inanın anlayamıyorum. Kusura bakmayın bilimsel anlamda da açıklanmış ve tespit edilmiş, sunulmuş bir süreç bu ayrıca çocuğunuzu taşıyorsunuz sonuçta aşereceksiniz, aşerdiğiniz de eşiniz kusura bakmayın almak zorunda yoksa öyle yani çocuğu tmam evet yaptık ondan sonra hiçbir şey istemesin, öyle otursun canı bir şey çekmesin ben onun işini yapmayayım o beyefendi başka emri ve isteği var mıymış şu an gerçekten çok sinirlendim kusura bakmayın yani hani hamile bir kadın aşeredebilir, sağlıklı hissedebilir bunları, hormonları çok aşırı derecede aktif çalışıyor her şey olabilir o da bakmak zorunda istediğinizi de almak zorunda.
Aşermek, hamilelikte hormonların değişimi ve vücudun besin ihtiyaçlarına bağlı olarak ortaya çıkan bilimsel bir durumdur. Naz yapmak ya da abartı değildir. Vücut bazı vitamin ve mineralleri daha çok istediğinde aşırı istek veya tiksinti olarak kendini gösterebilir. Eşinin bu durumu anlaması ve seni desteklemesi önemlidir.
Off yine başladın nazlanmaya diye klasik bir cümlesi var
Nazlanacaksın tabi! Soyunu devam ettirmek için bir evlat, dünyaya bir insan oluşturuyorsun. O nazlanma için ömrünü harcayan insanlar var
Nazım geçmiyor demek ki aman ben mutluyum kendi kendime naz yaparım
Merak etme, aşermek gayet normal ve bilimsel bir durum. Hamilelikte vücutta birçok hormonal değişiklik olur ve bu da bazı besinlere karşı özlem duymana sebep olabilir. Yani bu hissettiğin şeyler naz falan değil, oldukça doğal! Eşi bu konuda eğitmek gerekebilir çünkü farklı zevklere ve isteklere neden olan hormonlar tamamen kontrolümüz dışında gelişiyor. 🤰💕
Aşermelerin bazen oldukça tuhaf yiyeceklere yönelik olabilir ama unutma, bu sadece senin ve büyükanne adaylarının yaşadığı tatlı serüvenin bir parçası. 😊 Eşini de bu eğlenceli serüvene dahil etmeye çalış. Belki de seninle birlikte o da farklı tatları denemeyi sever! Sonuçta, bir annenin aşermeleri, babanın da macerası olabilir. Hem kim bilir, belki de bir gün o da ananaslı pizza aşerir! 😄🍕
Cevap
2Cevap
Sacma mi buluyor canım mi. Ona hayatinin en guzel. hediyesini vereceksin. canım erkek cok ya
Doğsun artık bitsin aşermeler
Değişik tarifler geliyor sürekli aklıma mesela hindistan cevizininin içine yoğurt koyup kaşıklamak istiyorum
ya da kirazlarla kurabiye yapmak
Siz öylesiniz herkes öyle delicesine baba olmak istemiyor
Artık tek kişi değilsin iki kişilik gayet normal onlar senin değil bir nevin bebisin isteği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?