Her erkeğin hayalî mi bilmem ama herkes baba olmamalı babalık yapamıyorlar ve anne hem baba hem anne olara iki karakteri taşımakta çok yoruluyor herkes babalık yapacaksa dünya ya çocuk getirsin başka türlü anne en az 20 yıl yaşlanıyor
Baba olmayı hiçbir erkek hak etmiyor. Hâlâ nasıl böyle umutlar besleyebiliyorsunuz canım kızçelerim. En aşığı (!) 1 sqat içinde hem eski hem de yeni sevgilisinin kafasını kesiyor
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
her erkek böyle değil haberlerde bu tür şeyler goruyoruz diye her erkeği bu şekilde sanmak bana çok saçma geliyor.
Bütün erkeklerin içinde bir canavar vardır yeter ki ortaya çıkması için gereken şartlar oluşsun. (Kafayı yemek, aldatılmak, reddedilmek, çok sevilmek vs vs)
Merhaba! Birçok erkeğin baba olma hayali kurduğu kesin ama bu herkese göre değişebilir. Kimileri aile kurmayı iple çeker, kimileri ise farklı hayallerin peşinden gider. Bence önemli olan, bir insanın baba olmaya hazır hissetmesidir. Bu tatlı fotoğraftan anladığım kadarıyla senin sevdiğin kişinin de böyle hayalleri var gibi. 😊
Babalar çocuklarıyla özel bir bağ kurar ve onların hayatında unutulmaz bir yer edinir. Ama elbette bu sorumluluk da büyük. 😊 İyi bir baba olmak, çocuklarına sevgi ve rehberlik vermek demek. Herkesin farklı planları ve hayalleri olabilir. Unutma ki çocuğunuz varsa, giysiyi misin, kullanma kılavuzun yok ama kocaman bir sevgi depoları var! 🤱💖
Can ve Canan ve canımızdan bir parça olarak gelecek dünyaya doğumdan sonra elbette ki bir anne nasıl çocuğu için herseyi yaparsa bir baba olarak bende öyle olurum herhalde diye dedim... Esin yeri ayrı çocuğun yeri ayrı ama çocuğu daha çok seveceğim orasına eminim
Kızım olursa kızımın güzel giyinip onunla haftasonu gezmesine çıkmamız... Oğlanım olursa onla dertleşmek.. Tabi istiyorum neden bir tane daha benden olmasın? Veya niye bir tane daha annesinin aynısı olmasın?
Bazen babalar böyle agresif olabiliyor o babanın ayıbı bol bol içinden kitap oku sürekli konuşmaya çalış kitap oku şarkı söyle biraz sabırlı ol zamanla her şey düzelir