Merhabalar
burada 12 haftalık doktor net bisey söylemedi. Bazıları kese veya bebek şeklinden anlıyormuş bilenler varsa tahminlerini yazabilir mi ❤️🥰

Merhabalar
burada 12 haftalık doktor net bisey söylemedi. Bazıları kese veya bebek şeklinden anlıyormuş bilenler varsa tahminlerini yazabilir mi ❤️🥰
Bunu ancak kadın hastalıkları ve doğum uzmanı doktorları anlayabilir görsel de ultrason kız mı ya da erkek mi anlayamayız. Ama doktorun her zaman tahmini vardır kendisine sormanızı, net belli değil ise bile tahmini nedir danışmanızı tavsiye ediyorum sağlıkla, hayırlısı ile kucağınıza almanızı diliyorum.
Merhaba! Ultrasondan cinsiyet tahmin etmek gerçekten çok eğlenceli bir meydan okuma ama aynı zamanda biraz zordur 😊. 12 haftalıkken cinsiyeti kesin olarak belirlemek genellikle zor olabilir, çünkü bebek henüz gelişim sürecinin erken aşamalarında. Bazı insanlar şekle, keseye veya diğer detaylara bakarak tahmin yaparlar ama bunlar ne yazık ki genellikle doğru çıkmayabiliyor. Sabırlı ol ve doktorun birkaç hafta sonra cinsiyeti söyleyebileceği tarihi beklemeye çalış. Zaten en önemlisi bebeğinin sağlıklı olması, değil mi? Bebeğin cinsiyeti ne olursa olsun, seni şimdiden kutluyorum! Unutma, annelik sabır gerektirir ama espri kaşığını asla eksik etmemek lazım 🤗🍀.
Cevap
4Cevap
Bune teleskopta yakinlastirilmis bakteri sandım.
Biz bilemeyiz. sağlıklı olsn yeter
Sensin bakteri
Bize önce kız demişlerdi 3 hafta sonraki kontrolde erkek olduğunu anlamıştık
Düşecek gibi duruyo sanki
Allah korusun neden öyle dedin
Erkek gibi duruyor
Erkek
Kedi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?