Bu resimdeki bebek 11 haftalık. Ablamın bebisinin ultrason görüntüsü. Cinsiyeti konusunda tahminde bulunurmusunuz?

Valla ultrasondan çok nefret ederdim öğrenciyken hala da öyleyim😂😂her ne kadar çok anlamasam da kız gibi
İnsaallah ya hayırlısıyla kız olsun 😊 neden nefret ediyorsunuz ki ultrasondan?
Branşım değil
Yorumlamak çok hoşuma gitmiyor
Hmm anladm
Öyle yani
nedense kız geçti içimden.
Ayy insaallah hayırlısıyla 😁
Amin Allah razı olsun 😊
Doktorların bile bilemediği şeyi bize sormanda biraz değişik oldu 😂
11 haftalıkken belli olmaz diye biliyorum henüz cinsiyeti yok
Harbidenmi ya
Evet 15. haftadan sonra belli olur
Evet tm da bu bebek sonucta bir cinsiyet üzre doğucak. Bende onu tahmin etmenizi istedim
😅 Allah bilir
👏👏👏
Tabi Allah bilir ama kullarda tahminde bulunabilir yani. Hemen bana tahmininizi söyleyin 😁
Kız diyin mesela 😅😅😅
Bence kız olucak ☺️
Insaallah tesekkürler tahmininiz icin 🤗
Tesekkür ederim :)
Cevap
17Cevap
Aa pipisi var. Nerden anlayalım bacım allasen ya, az mantık lütfen.
O yüzden tahmin dedik ya zaten 😅
Ya şey ne tarafta acaba ben göremedim de :( ama kız diyim ya :)
Telefona bakarken ki sekliyle bebeğin kafası sağ tarafta gövdesi sol tarafta kalıyor 🤗 insaallah hayırlısıyla kız olur. Tesekkürler yorum icin
Ayağı nerde kafası nerde len bunun? Hiç anlamiyom valla
Normalde benim bileğim bebeğin üreme organları 12. Haftadan sonra oluşmaya başlar onun için şu an için bir tahmin yapılması zor gibi görünüyor.
buradakilerin uzmanlık alanı zaten :D :D gelir şimdi cevaplar
Kiz içime doğdu belli olduğundada haber et
Tm haber veririm insaallah
Ben bir şey göremiyorum ama içimden kız geçti
erkektir o
Yapmayın etmeyin bu 3. Erkek olamaz 😅
Kız bence
İnsaallah ya hayırlısıyla kız olurr 😊
Gönlünüzce olsun ne diyim
Ama ben erkek isterdim 😊
Ablamın zaten 2 oğlu var bu 3. Bebeği. Bunuda kız istiyoruz doğal olarak 😁
Erkeğe ve yaramazlıklara doyduk yani 😅
Heee o zaman haklısınız hak verdim şimdi gerçekten zor olur biliyorum
Aynen 😊
Sağlıklı ve hayırlısı olur umarım 😊
Insaallah. Cok sağolun ☺
Bişey değil ne demek 😊
İçimden erkek demek geldi.
Kafası nere gövdesi neree
Git doktora sor burda doktor yok :D
Ne bilim gormuyom ki çükünü
3,40 cm olduğuna göre boyu erkek
erkek.
Girinti gordum kesin kiz😁
Ben senin karaincine sokayım beee
Serefsizlik yapma pislik herif
Pislik a mında ki bebeğin cinsiyetini ne bilelim biz bu nasil bir soru kasarrr
Birincisi o benim bebeğim değil ikincisi bebek vajinada olmaz. Üc sapık cahil edepsiz insaniyetten yoksun bir yaratıksın.
Senin karaincin neresi bana soylermiain
Gay olacak gibi
Senin gibi yani? Yok ya Allah muhafaza.
Yani bilimden kaçılmaz. evladınız iki ara bir derede kalmış..
Birincisi benim evladım değil.. ikincisi iyiki bilimci değilsin eğer olsam bilmin yüz karası müsvettesi olurmussun. Ücüncüsü 11 haftalık bebeğin cinsiyeti yoktur 16 haftada bebeğin cinsiyeti olusur. Ben sadece tahmin istedim. Bos bos zırlama burda.
Bir bilimci değil bilim insanı. iki 11haftada belli olmuyorsa neden böyle bir soru sordun? Üç içi boş zihni boş alim müsveddesi sensin. beni böyle itham edemezsin.
Ha bilimci ha bilim insanı laf cambazlığı yapma bana. 11. Haftada belli olmuyor tabi ama dediğim gibi ben sadece tahminde bulunulmasını istedim sekil a daki gibi bos beyinlilerin sacmalamasını değil.
Laf ebesi sensin ben değil. öyle entellektüel süslemelerle halkı kandıramazsın. Tahminde bulunulacak seçenek erkek ve kız değildir. olasılıkta duygusalllığa yer yoktur. bilim bize böyle söyler. sen duygusalsın ve matruşkadan çıkan salatalıksın.
Neyin kafasını yasıyosun acaba sen? Ben halkı neden kandırayım. Senmiyim ben hayırdır yani. Beyinsizsin sen önüne bir soru gelmis gay olucak gibi diyosun. Demekki sen öylesin ki doğmamıs cocuğuda öyle sanıyosun. Bu arada salatalıkda sensin hatta bizzat matruskanın ta kendisisin. 😅
Kızım tamam çok tatlısın ☺️ doğacak çocuğuda Allah analı babalı büyütsün. deli kız seni.
😑😑😑
Erkek
Biz doktor değiliz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar