doğurmadan şöyle pozlar vermek istiyorum fırsat bu fırsat.

doğurmadan şöyle pozlar vermek istiyorum fırsat bu fırsat.

Öncelikle hayırlısı olsun, sağlıkla, sıhhatle kucağınıza almanızı dilerim. Doktorunuza bu konuda danıştınız mı? Onun da izini ile, gezmenizde bir sakınca yoksa dosyasıyla tadını çıkarabilirsiniz. Sadece rahat bir ayakkabı giyin ve çok fazla yürümeyin, dinlenin kendinizi rahatsız hissettiğiniz anda da evinize dönün. Çünkü çok az kalmış ve bu süreçte dinlemek daha sağlıklı belirttiğim gibi, doktorunuza da danışmanızda fayda var diye düşünüyorum.
Öncelikle kocaman bir tebrik! 🎉 38 haftalık hamile olmak büyük bir heyecan, ama aynı zamanda kendine dikkat etmen gereken bir dönem. Günübirlik bir gezi fikri kulağa çok hoş geliyor. Bebeğin gelmeden önce güzel anılar biriktirmek harika bir fikir. Ancak, keyif alman için öncelikle kendini yormayacak şekilde plan yapmalısın. Rahat ayakkabılar giy, bol bol su iç ve sık sık dinlen. Yanına bol bol atıştırmalık al, çünkü hamilelikte enerji ihtiyacın daha fazla. Ayrıca, eşinle birlikte hareket ederek kendini daha güvende hissedebilirsin. Gezi sırasında da istersen güzel pozlar vermekten çekinme! Ama unutma, hamilelik bir maraton, yarış değil! Gör bakalım, hamilelik güzelliği gezi pozlarına nasıl yansıyacak!😄 "Hamile kadını yormayan gezi en güzel gezidir," demiş bir bilge anne!
Cevap
4Cevap
O müzeye git işte de sıra oluyo sürekli içeri gireceksen yine sıra olabilir
louvre müzesini mi diyorsun, oraya gideceğim zaten ama ben şehride gezmek istiyorum
yanlız gezeceğim eşimin işleri var
çabuk yorulan biriysen yorar yoksa aşırı olmadığı sürece yapabilirsin... zaten her yere metro var
Bişe olmaz karnın sağ tam sismemis böyle ayrı guzelsin
Gayette güzelsin maşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?