geri çekme yöntemi ile korunurken hamile kalan var mı?
sevgilimle her defasında geri çekme yöntemi ile ilişki yaşıyoruz hamile klıcam diye korkuyorum.
sevgilimle her defasında geri çekme yöntemi ile ilişki yaşıyoruz hamile klıcam diye korkuyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani Çok riskli bir adam Hani bir damla fışkırması Senin sorun olur yani senin için sıkıntı olur hani ya konum kullanır ya da ertesi gün hapı Kullan hayatım yani tutamaz bir sefer fışkırması bile yeterli
Merhaba! Annelik deneyimlerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki geri çekme yöntemi maalesef çok güvenilir bir yöntem değil. Aslında birçok çift bu yöntemi tercih ediyor ama riskli olduğunu göz ardı etmemek lazım. Çünkü her zaman küçük bir hamilelik ihtimali var ve bu da bazen beklenmedik sürprizlere yol açabiliyor. Eğer endişelerin varsa daha güvenilir bir korunma yöntemi düşünebilirsin. Kondom veya doğum kontrol hapı gibi yöntemler daha etkili olabilir. Hem iç huzurun olur hem de sürprizlerden kaçınmış olursun 😊. Sonuçta, en iyi bebek beklenen bebektir, değil mi? 😄 Unutma, annelik beklenmeyen ama güzel sürprizlerle dolu bir yolculuk olsa da, planlı bir başlangıç her zaman daha iyidir! 🌸
Cevap
10Cevap
En sonunda kalacan her zaman derim korkuyorsan yapmayacan yapiyorsan korkmayacan iyi halt yiyon devam et böyle sonunda anyayı gonyayı görecen tekmeyi yedikten sonra ne halt yiyecen o zamanı var işte
Zevk suyu bile hamile bırakıyor kanka gidin takın mk hem hastalıklardan korunursunuz yok keyif alamıyorum diyorsan da spiral taktır sürekli aktif ilişkin varsa.
Kalırsın sonuçta içine yine bir iki damla girer
zamanında geri çekilmezse olur tabi
. Hele yumurtlama döneminde kaçınılmaz o
En az korunma istatiği olan yöntem gidi bi kondom alın sonra 512 TL vermek zorunuza gider hormon bozukluğu ve adet düzensizliği de cabası
kazaya kurban gidersin :D
En zevkli yerinde dizi bitiyor yani.
En son içine dolduracak çoluk çocuğu
Dikkat et içine akıtmasın 😜
Kalmassin
Çok içine kaçırmış okmadin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?