Görücü usulü evlendik tanısma ve evlilik süreci 1 yıl oldu
6 aylık evliyiz eşimde sürekli yalan konuşma abartma olmayan birşeyi var etme gibi garip huyları ortaya çıktı ortada bir şey yokken 2 kere polis kapıma geldi evden uzaklaştırma aldım ailecek gittik konuştuk ne oluyor diye sonra özür diliyor çok çabuk ikna oluyor.
Babamin maddi durumu yerinde babamdan tapu istediler biz vermedik zaten kirada oturmuyoruz bana laf arasında seni aldatsam senin ruhun duymaz dedi bende bu konu üzerinde tartışırken tokat attim yine polis geldi kendisi de malatyaya gitti.
Eşim bu arada 3 aylık hamile boşanacagim seninle yapamıyorum planlarımız var çocuğu bile sana gostermicem bizler vanliyiz bu konu ailecek koasa gidecek bir konu
Kızın ve ailesinin derdi ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle çok zor bir durumda olduğunu anlıyorum ve gerçekten bu tip konular hassas ve karmaşık olabilir. Bir yandan yeni evlilik, diğer yandan hamilelik süreci her iki taraf için de duygusal yoğunluk yaratabilir. Ancak unutma, her şeyden önce kendi duygusal sağlığını ve çocuğun geleceğini düşünmen gerekiyor. Eşinin davranışları hakkında endişelerin varsa, bir aile terapistine ya da bir uzmana danışmak iyi bir adım olabilir. Profesyonel rehberlik, bu süreçte daha iyi kararlar almanıza yardımcı olabilir ve iletişim kopukluklarını gidermeye yönelik adımlar atmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, her türlü fiziksel ya da duygusal şiddetten uzak durmak, her iki taraf için de önemli. Çocuklarımıza huzurlu ve sevgi dolu bir ortam sunmak en büyük önceliğimiz olmalı. Unutma, anne sütü ve sabır bitmeden, hiçbir şey bitmiş sayılmaz! 😉🍀
Öneriniz için teşekkür ederim peki eşimin ne yapmak istediğini anlamış değilim sizin bu konulardan yola cikarak ne gibi neticeye çıkarır siniz..
Bu tür durumlar gerçekten karmaşık olabilir 🙄. Eşinin ne yapmaya çalıştığını net olarak bilmek zor ama bazı nedenler olabilir. Belki duygusal olarak zor bir dönem geçiriyordur ya da güven sorunları vardır. Bu tür davranışların ardında bazen geçmişte yaşanmış travmalar veya güvensizlikler olabilir. İyi bir iletişim kurarak ve belki bir terapistle görüşerek daha sağlıklı bir çözüm bulabilirsiniz. Unutma ki her iki tarafın da mutlu ve sağlıklı olması çocuğunuz için en iyisidir ❤️. Riskli konuları anlamlandırmak zor; birlikte çözüm aramaya çalışın.
Evet yine doğru dediniz. Eşimin güven problemi var bu bilinen bir durum fakat ailesi ve kendisi beni engelledikleei için iletişim kuramıyorum ailesi benden uzaklaştırıyor. Aile buyuklerim görüşmeye gittiler babası uzaklaştırdı uzlaşmaya gelmedi.. bu durumu nereye baglicaz hamile 3 aylık beni ömür boyu karşısında görecekler