6 aylık evliyiz 3 aylık hamile?

Eşimle görücü usulü evlendik 6 ayda evlendik şu an 6aylik evliyiz yani tanışma ve evlilik zamanı 1 sene 6 aylık evliyiz eşim 3 aylık hamile sürekli tartışıyoruz beni karakola 3 kere şikayet etti evde. Uzaklaştırma aldı eşim sürekli yalan konuşan geçimi zor olan bir karaktere sahip psikolojik sorunları olduğu aşikar.

Geçen ay beni erkekler kıyaslayınca istemeden tokat attım evi terk etti bohcada ne getirdiyseler hepsini alıp babasının evine Malatya'ya gitti. Boşanmayi istiyorlar

Aile buyuklerim araya girdi işi bitirmek istediklerini söylediler

Fakat karşı tarafın büyükleri ve bizim aile büyükleri boşanma konusunu istemiyorlarlar hanımın babası ve kendisi benden kaçıyor ben yuvanın yıkılmasını istemiyorum maddi olarak elhamdülillah şu an bile maddi desteğimi sunuyorum.

Çocuğumun babasından ve annesinden ayrı büyümesini istemiyorum boşanmak ta istemiyorum.

Sorum şu boşanma konusundaki nekadar ciddi olduğu?6

6 aylık evliyiz 3 aylık hamile?
Cevapla