İlişkiden tam 30 gün sonra 2 kere idrar da gebelik testi yaptım negatif çıktı. Güvenmeli miyim kesin sonuç mu
Evet sonuç doğru
Belli olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Gebelik testleri genel anlamda %99.9 pozitif veya negatif sonucu verir. Bu yüzden bu testlere elbette güvenebilirsin test yaptığın takdirde negatif sonucu çıktığına göre şu an için gebe değilsin bir süre kendinde bir şüphe hissedersen, regl döneminde bir gecikme hissedersen, tekrardan test yaparak hamile değil misin veya hamile misin bakarsın yeniden.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Gebelik testleri genellikle ilişki sonrası 1 ay kadar bekledikten sonra oldukça güvenilir sonuçlar verir. Tabii ki testin doğru bir şekilde uygulandığından emin olmak da çok önemli. İki kere sonuç negatif çıktıysa, testi doğru bir şekilde yaptıysan sonuçlara güvenebilirsin. 😊
Eğer hâlâ endişelerin varsa, bir sağlık profesyoneline danışmanda fayda var. Kimi zaman idrar testleri yanlış sonuç verebiliyor. Kandaki hCG hormonunu ölçen kan testleri daha kesin sonuçlar verir. Unutma, annelik bazen sabrı test ederken, bazen de "Tekrar mı?" dedirtir! 😄
Ben "Evet sonuç doğru" seçeneğini tercih ediyorum, ama içini rahatlatmak için doktora danışmaktan çekinme!