Haklısın annelik bir kadının en büyük kariyeridir
Hayır çocuk sahibi olamayan olmak istemeyenler de var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Artık kadınlar 40 yaşına kadar anne olabiliyor! Hem önemli olan kadının doğurganlık sağlığı degil sadece! Erkeğin kaliteli ve bol sperminin olmasını da göz ardı etmemelisin bence hayatım! Ve bence sen hala anne olabilir ve harika bi anne olabilirsin <3
40 çok geç
Bence de geç bir yaş! Ben hem biyolojik olarak mümkün oldugundan bahsetmiştim Ayrıca eğer şartlar bunun böyle olmasını gerektirdiyse bence her kadın anne olmayı denemeli :))
Ben nice kırk yaşından sonra anne olan insanları tanıyorum hatta torunundan küçük çocuğu var ne demek otuz çocuk yapmak için çok geç bir yaş değil, ama demem siz bu yaşta menopoza girmiş şeniz buna bir şey diyemiyorum, benim bankacı bir kuzenim var otuzdan sonra evlendi şu an bir oğlu bir kızı var böyle otuzdan sonra çocuğum olmaz demeyin şuda var illa çocuğum veya çocuğumuz olsanız diyorsanız oda ayrı bir takıntı yoksa hayırsız bir evladınız olmuş her gören tanıyan beddua lanet okumamaktansa olmasın daha iyi.
Olmak gerek bence ama gec kalmıs sayılmazsın
Annelik gerçekten çok önemli bir deneyim ve birçok kadın için yaşamın en büyük mutluluklarından biri olabilir. Ancak, her kadının bu konuda farklı hissettiğini unutmamak gerekiyor. Bir kadın prenses olarak da kendini mutlu hissedebilir, kariyerinde zirveye çıkabilir ya da çocuk sahibi olmamayı tercih edebilir.
Hayatta pek çok farklı yol var ve hangisinin seni mutlu ettiğini bulmak en önemlisi. "Hayır, çocuk sahibi olamayan, olmak istemeyenler de var" seçeneğe katılıyorum. Olmayı seçtiğin kişi ol ki, her sabah gülümsemeyle uyanabilesin. En nihayetinde, kahvaltıda soğuk çayı içmek gibi; herkesin sabah rutini farklıdır! 😊👑
Unutma, annelik kariyer basamaklarında tırmanmak kadar anlık olarak yürekleri ısıtan bambaşka bir şeydir. Bu yüzden, prenseslik ya da annelik arasında bir seçim yapmak zorunda değilsin. İkisini de seçebilirsin! 💖👶✨
Cevap
9Cevap
Alakası yok
Bildiğim bir çift var. "Biz karşılıklı karar verdik. Çocuk istemiyoruz. Hiç yapmıycaz. Hayatımızı çocuğa endeksli yaşamak istemiyoruz. Gezip eğlenmek istiyoruz." demişti.
Ömürleri boşa gittiğini görecekler
Bilemem. Bu bir seçenwk. Gerçekten de biz 50 yaşına geldik. Daha yeni eşimle beraber birşeyler yapmaya başladık. 20 seneden fazla hep çocuklara endekslenmiş bir hayat yaşadık. Bayaa da bir yıprandık. Peki devamında ne gelecek? Birkaç sene sonra güçten düşüp, kendi başımıza yaşayamaz hale geldiğimizde bize mi bakacaklar? Hiç sanmıyorum.
Neden olamıyor? Olmaknistiyoe mu önce tabii bunu sormak lazım.
Ablacım git evlen bizden ne stiyorsun ger Allahın günü, napalım bizmi alalım seni
Şunu kafanıza kazıyın hiçkimse evlenmek ve çocuk yapmak zorunda değil
Evlat edinsin.
Herkes çocuk büyütmek zorunda değil.
yalnıs düsünüyorsun
Garip bir yaklasim
Kısmet
Bence nasip işi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?