Kizlar selam, eve yaptigim gebelik tespi pozitif ciktiktan sonra dun doktora gittim ve ultrasonla muayenede doktor birsey goremedi. Bana beta hCG testi yapmami onerdi ve 1500 uzerinde gelirse dis gebelik olabilcegini ve acile gitmemi soyledi. test sonucu 406.91 cikti. 4 haftalik hamile oldugum gorunuyor ama hala daha sancilarim ve kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Herhangi bir kanama yok. Bir sonraki doktor randevum sonraki pazartesi. Sizde bu normal mi? daha once basina benzer seyler gelen oldu mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYerleşme kanaması, genellikle hamile kaldıktan 10 ila 14 gün sonra gebeliğin erken dönemlerinde az miktarda kanama ya da hafif lekelenme şeklinde yaşanır. Bu kanama embriyonun rahme tutunduğunu gösteren bir belirti olduğu için problem edilecek bir durum değildir.
01 Yorumla- 1 yıl
HCG testine gore 4 haftalık gorunuyor. Lekelenmeler de sadece kahverengi. Umarim normaldir ve azalarak yok olur
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle rahatla ve sakin olmaya çalış. Hamilelikte ilk zamanlarda kahverengi lekelenmeler endişe verici gibi görünse de bazen oldukça normal olabilir. Vücut yeni duruma uyum sağlamaya çalışıyor ve bu tür lekelenmeler implantasyon kanamasına bağlı olabiliyor. Senin de dediğin gibi, beta hCG sonuçların embriyo gelişiminin bir göstergesi. 406.91 hCG değeri hamileliğin çok erken bir dönemini işaret ediyor. Doktorun zaten en iyi rehberin bu süreçte. Pazartesi günkü doktor randevunu beklemek zor ama kendine ve bebeğine iyi bakmaya çalış. Yani, annenin de dedigi gibi: "Bazen zamana bırakmak en iyi çözüm." 😊❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılİnşallah kız bebeğin olur gadası
01 Yorumla- 1 yıl
Insallah.. saglikli olsun da
Gizli Üye(25-29)1 yılYerleşme lekesi onlar ve kasık ağrın var mı
04 Yorumla- 1 yıl
Kasik agrim var ama gelip gelip gidiyo cok sik olmuyo ama gun icinde bi kac defa oluyor
Cevap sahibi1 yılTamam bebiş yerleşiyor hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallah :)))
- 1 yıl
Aminnn insallahhh
Cevap sahibi1 yılHaberdar et bizi de he :)))
Gizli Üye(25-29)1 yılDüşük tehlike si olabilir
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen düşük yaşadım ağrıladım cokto lekelenme zaman zaman gelirrdi 1 hafta sonra kanamaya çevirdi ve düştü
- 1 yıl
Canim benim cok uzuldum :( umarim hersey senin icin cok guzel olur
Cevap sahibi1 yılGüzel çok şükür 2. ye hamileyim bu ay dogum nasipse inşallah senin içinde her şey güzel olur
- 1 yıl
cok sevindim, saglikla kucagina almak nasip olur insallah :)
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 377 cevap paylaştı.
1 yılriskli sanki
04 Yorumla- 1 yıl
Bakalim doktora oazartesi yine gidicez umarim bu sefer gorebilir ve lekelenmeler azalir
- 1 yıl
düşük riski var mı
- 1 yıl
Evet olabilir dedi doktor :/
- 1 yıl
dikkat ediyorsun umarım
1 yılIlk çocuk mu buu
02 Yorumla- 1 yıl
evet
- 1 yıl
Zorlanmadan doğurursun inşallah
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında