Eşimin abisi kızımı paylaşmış?

Kocamın abisi 1:30 yaşındaki bebegimi Instagram’da paylaşmış şarkı olarak da aşığım sana doyamıyorum koymuş bunu bana eşin söyledi ben de tepki verdim bayağı neden paylaşıyor dedim ben çocuğumu sakınıyorum neden başkaları paylaşıyor aynı zamanda aşığım ne demek dedim o da sevdiğinden paylaşmıştır dedi dedim ne alakası var dedim ben kimseye güvenmiyorum dedim. gerçekten de öyle kız çocuğum var ve ben anne olduktan sonra kimseye güvenmiyorum hele ki şu gündemden dolayı eşim ise çok büyük bir tepki verdi o amcası vs diye sonra konu aileme döndü aileme şunu diyemezsin aileme bunu diyemezsin ben de de dedim ki sadece senin ailen için değil kendi ailemden de sakınıyorum çocuğumu dedim bilmiyorum bu manyaklık mı ama ben bu dünyanın çivisinin çıktığına inanıyorum sonra bana etmediği laf kalmadı aldı yastığını gitti yataktan ve konuşmayı da bilmez zaten eşim anca kaçar gider o kadar kırıldım ki o hareketine düşüncelerime saygı göstermiyor olabilir ama ben onun abisine sapık dememişim sadece herkese dikkat ediyorum demişim ne var ki bunda
Eşimin abisi kızımı paylaşmış?