Diyelim ki eşiniz 2 aylık Hamile ve dip köşe ev temizliği yaptığı için bebegi düşürdü. Peki ona kızar misiniz niye ağır kaldiriyorsun kendini yoruyorsun Hamile olduğunu bildiğin halde bebegimizi kaybettik senin yüzünden vs diye yoksa onun yanın da olup teselli mi edersiniz?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
1 yılBu biraz kısmet işi. kimisi düşürmek için neler yapıyor düşmüyor. bazende pamuk ipliğine bağlı oluyor. hata yapilmis olabilir. birdahakine daha fazla dikkat edilir. yapacak bişey yok. kadında isteyerek dusurmediyse bebeğini.
00 Yorumla
1 yılYanında olup teselli edilir ama o sözlerde de art niyet aramamak lazım
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Bana kızsaydı zaten karnımda bebek yok ona tekmeyi koyardım eğer teselli ediyorsa bişey olmaz
00 YorumlaSuçlamam kavga etmem ama neden böyle bir şey yaptığını sorarım beni beklemesini beraber yapabileceğimizi söylerdim ve teselli ederdim
026 Yorumla
Soran1 yılHmm
Soran1 yılDogru haklısın hamilelikte kadına yardım edilmeli
Soran1 yılTabi ki de hadsizlik. Kadin taşıyor diye sadece kadının çocuğu değil sonuçta. O kadın senin çocuğunu tasiyorsa onu her anlamda erkek rahat ettirmeli. Hamilelik çok önemli ve zamna zaman riskli bi süreç çünkü
Soran1 yılBende aynı şekildee
Soran1 yılEvet öyle maalesef. Mesela bi evde kadında disarda çalışıyor o da eve ekonomik olarak katkıda bulunuyor ama eve gelince işler kadina kalıyor. Bazı erkekler hiç yardım etmiyor. Sonra kadın çok yorgunum vs deyince erkek hatayı hiç kendinde aramıyor. Ki biz kadınlar erkeklere göre daha çabuk yoruluyoruz biraz yardım etse eline yapışmaz sonuçta o evde tek kadın yaşamıyor..
Soran1 yılKadın çalışmasa sadece erkek çalışsa zaten kadın esi eve gelmeden coğu işini kendisi yapar kalanlara da eşi yardım etmek isterse çok yorgun değilse eder. Ya da mesela hoş olsun diye beraber sofrayı hazırlamak bile bi güzelliktir bencee
Soran1 yılKadın işte çalışır ev işi yapar akşamda seks yapılmaya zorlanır vs vs
Aynen öylee kadin robot değil sonuçta
Soran1 yılAynen öylee
Soran1 yılEvet öyle. Evliliklerde kavganın çoğu nedeni bu bence. Erkek biraz daha anlayışlı olsa, merhametli olsa bu tarz tartışmalar çıkmaz zaten ya da eşine yardım etmesi gereken yerlerde eder. Böyle anlayışsız olup bi de üstüne kadindan cocuk doğurmasını bekliyorlar bu çok sinir bozucu
Soran1 yılKısacası berbat bi yaşam. Böyle birinin kahrını kisme çekmez walla
Soran1 yılOnlarda mecburen çekiyor. Boşansa ne gidecek bi yeri oluyor ne de ekonomik bi desteği oluyor. İşte bu yüzden kadınların okumasi çalışması ekonomik özgürlüğünun olması çok önemli
Soran1 yılCiddi misinn😳
Soran1 yılNe kadar doğrudur bilemem ama böyle olaylar var. Kocasının grup fantasizi oluyor başka bi adami aralarina alıyor. İğrenç bence ya midesizlik. Kadın yanında kocası olduğu icin kendini güvende hissetmesi gerekirken kocası neler yapıyor...
Gizli Üye(25-29)1 yılAsla kızılmaması lazım anne için daha zor daha üzücü bir durum çünkü üstüne bir de kızılması çok yıpratıcı olur böyle bi durumda sinirli tepki gösteren hayvan oğlu hayvandır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılkızmam niye kızim düşük yaptı diye bu devirde çocuk sahibi olmak kolay değil
02 Yorumla
Soran1 yılAğır kaldırdığı için düşük yaptı diye tepki gösterenler var niye ağır kaldırdın felan diye
Cevap sahibi1 yılo tamamen saçmalık ya sen düşük yaptın diye eşin kızdı mı sana?
Yenisini yapmaya başlasınlar
00 Yorumla
1 yılYani keşke kendini yormasaydi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, böyle bir durum gerçekten çok zor 🥺. Eşinin yanında olman ve ona destek olman en önemlisi. Suçlamalar kesinlikle işe yaramaz, aksine duygusal bir yük getirir. Belki de o zaten kendini suçluyordur ve senin desteğine, sevgine ihtiyacı vardır. Ona sarıl, hislerini paylaş ve birlikte bu süreci atlatmaya çalışın. Unutma ki, birlikten kuvvet doğar 💪.
Unutma, mutlu bir eş her zaman sağlıklı bir aile demektir. Birlikte her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz 🌸.