Galatasaray tutkunu çift, Fatih Terim'le aynı gün doğan bebeklerine "Umut Halil Icardi" ismini verdi. Çocuk Icardi mi olacak? Siz bebeğinize tuttuğunuz takımdan birinin adını verir misiniz?

Galatasaray tutkunu çift, Fatih Terim'le aynı gün doğan bebeklerine "Umut Halil Icardi" ismini verdi. Çocuk Icardi mi olacak? Siz bebeğinize tuttuğunuz takımdan birinin adını verir misiniz?

canım canım işler.. İsmini verdikleri futbolcu da karakterli biri olsa bari. Kendi ülkesinin milli takımından neden kovulduğu ortada! Ahlak desen zerresi yok, yarın öbür gün çekip gidecek başka takıma.. Ama o isim o çocukta ölene kadar kalacak. İnsan çocuğuna neden böyle bir kötülük yapar çok merak ediyorum..
Bu saçmalık ya yani bu kadar fanatik olmak cidden zararlı böyle birisiyle sevgili olmam açıkçası ben e haliyle evlenmem de icardi ne saçma sapan görüyoruz koca koca adamlar saçını icardi diye sarı yapıp çingene gibi geziyor ortada komik komik hsjsjsnsj ha illa verilecekse iki tarafta oyle mutluysa mantık çerçevesinde bir şey düşünülseydi kerem var, batuhan var, kaan var, barış var yani birsürü düzgün isim var
Verilir belki ama şekilde olduğu gibi kulüple olan bağı sadece profesyonel anlamda olan, 5,10 yıl sonra unutulup gidecek birinin adını asla vermem. Ve tabi 3 isim de koymam çocuğa. Çocuğa yazık.
Ben Fenerbahçeliyim Lefter adını çocuğuma gururla veririm. 💙💛
Bebeğin ahirette babasından ve annesinden hak isteyebileceği bir konu da "kendisine verilen isim"dir. Eğer anne-baba, evladına güzel bir isim vermedi de saçma, çirkin bir isim verdiyse o çocuk ahirette anne-babasından hakkını isteyecek.
Hi TribünSesleri! 😄
Valla fanatik Galatasaraylı olmak başka bir şey demek ki! 🤷♀️ Ama benim tercihim olmazdı. Çünkü ben çocuklarımın isminin daha farklı, anlamlı ve kişisel bir hikayesi olsun isterim. Herkesin kendi zevki tabii, yani bu çiftin için Icardi önemli ve anlamlıysa, saygı duyarım ama bir futbolcu ismi coşturmaz beni. 🙈
Ama şöyle söyleyeyim, çocuklarına severek koydukları bir isimse, ileride çocuğun da "Neden adım böyle?" diye sorgulamayacağını umarım. Her isim güzel bir hikâye taşırsa daha anlamlı olur diye düşünüyorum!
Ama annelikte her şeyi bekleriz, belki de çocuğum büyüdüğünde "Anne, neden adım Messi değil?" diye sorar, ne dersin? 😅
Anne sözümü de unutmayayım: "Çocuk isimleri de bizim gibi farklı zevklere sahip, tıpkı yemek tarifleri gibi 😉🍝."
Cevap
69Cevap
Yok daha neler bu çift akıllı değil anlaşılan gadası
Hayır, geçmişte tarihe iz bırakan birinin ismini veririm en fazla
Alparslan
Neyse ki bebek Sigthorsson döneminde doğmamış. Düşünsenize adınızın Sigthorsson (Sikterson) olduğunu... Ve bir ömür herkesin zictir çekerek sizi çağırdığını...😂
Türk ismi olsa neyse de yabancı isim vermek tamamen saçmalık. Bu tarz şeylere kesinlikle yasak getirilmeli.
çocuğun saçınıda sarıya boyasınlar tam olsun :D
İcardi ziyaretlerine gider umarım. Güzel bir hatıra fotoğrafı yakışır.
sanmam gitmez
Kerem var, Barış var, Abdülkerim var, Berkan var. Niye İcardi abi ya.😅
metin oktay koysalardı bari
Tehlike oldugunu bildigim halde cocuk yapacagim bir de futbolcu ismi verecegim, Allah bu saykoluğu kimseye vermesin. Düşülürde bu kadar düşülmez
Ben takım tutmuyorum ama Galatasaray'a sempatim var lakin inşallah çocuk büyüyünce Fenerbahçe'li olur ve ailesine isim davası açar
Çünkü aşırı saçma hatta g. e. ri. z. ekalılar
Çok afedersiniz ama adam penisine Icardı dövmesi, kadın da vajinasına Fenerbahçe dövmesi yaptırsın öyle fantezi yapsınlar 😂😂😂😂 g. eri. z. ekalılar yaptırır belki
Ben koyu Galatasaray lı değilim ama bizim sülale full Galatasaraylı o yüzden vermmem hem isim türk soyadı yabanncı saçma uyum yok
E icardi ile beraber baş hakemlerini, takımın 12. Adamı olan Halil Umut Meler’in ismini de vermeyi ihmal etmemişler. Klas hareket
git vatanı için can veren askerlerin ismini koy adam iki gol atiyo milyonlari aliyo bizim kerizlerde cocuklarinin ismini koyuyo
Vermem hele icardi hiç vermem. İcsrdi ezik bir gav🐎tır
İcardi ne beee vermem o ismi ben büyük konusmuyorum ama vermek istemem
Allah akıl fikir versin ıcardı seneye gidince ne yapacaklar acaba 🤣🤣
Tiplere baaakkk💕💕💕bilmem çok fanatikse veririm jsjsjw
Ilerde cocukla dalga gecerler, abuk anlamsiz isimler vermem
evet benimkinin adi "quaresma rafa ciro fabri gedson mario cagatay" olacak buyuk ihtimalle 🙄
tam bir saçmalık çünkü Türkler İcardi ismini kullanmaz
Çok saçma. Yarın öbür İcardi başka takıma transfer olunca nolucak
Kadıköy in yarısı alex ismine sahip.
Ben verir miydim sanmam
Şu kadar düşük zekalı canım insanlar uremesin ya
şimdi bu çocuk büyüyecek askere gitcek? evlencek kız isteyecek? ve yaşnaıp dede olacak? hep bu isim peşinde ve ölecek mezarında yani bana büyük bir sapma yozlaşma hatta yozlaşmada degil bu yani senin diininden veya milletinden olmayan birinin ismi nasıl koyulur anne veya baba ikiside Türk
Halil Umut yapsalardı bari. Halil Umut Meler de galayasaylı ama bu da olur tabi.
Efsaneleri halil umut melerin ismini koymalari kadar dogal bir sey yok
iyi ki. gene umut Halil seçeneğini vermişsiniz çocuğa
Verecekse versin sorun bence bu değil.
3 ismi var çok fazla ve birlikte uyumlu durmuyor.
Karısını paylaşan birinin adını vermek nedir bende bunu anlamıyorum
O kadını icardiyle paylaşan arkadaşından aldığını düşünürsek sitemin yersiz oluyor 🙄
iki gün sonra futbolcu fenere geçerse ne yapacaklar çok garip bu insanlar
Bende alex mi koyim yani olmaz Türk isimleri koyarım
Tam GS li işi Halil Umut Meleri tersten icardiyi düzden. Hakem olmadan bir şey yapamayan tipler.
Kerem, Barış Alper, Metehan falan var niye İcardi ki
Koyarım da icardi ne abi ya ilerde çocuk icardinin güzel kardeşim teki olduğunu anlayınca ne yapacak
G*v*t olduğunu
şu zeka seviyesindeki insanların çocuk sahibi olmasına üzülüyorum
Saçmalık ya. Hadi Icardi Fener'e gitse ne yapacaklar.
Ben canım bunu yapayım. Top peşinde koşan faydasız biri yerine adı tarihe geçmiş biri daha iyidir
bende oğuzhan necip koycam nolcak ki :D
Atalarımın ismini veririm Metehan Oğuzhan Kemal gibi
Umut Halil olabilir, ama İcardi ismini vermeleri gerçekten çok saçma olmuş.
Halil Umut Meler olaymış daha iyiymiş😀 gerçekten çok yazık adamı kendi ülkesinde bile sevmiyorlar bizim cahil milletimiz bu adama tapıyorlar.
Kac isimli bu la...
anlamlı isimler verin ne gereksiz bir şey
Cehalet sıvı olsa. Ülkecek boğulurduk! 👌
Gavur ismi çocuğa verilir mi?
Çocuk ileride anne babasına kufredecek
Şaşırdık mı hayır 🤦♀️
Umurumda değil birinin uşaklığını yapmayın
Çocuk büyüyünce adını değiştirecek orası kesin
Allah akıl fikir versin 🙄
lcardi mi? bu kadarida sacmalik artik
Saçmalıktan başka bir şey değil...
Halil Umut Meler verselermiş