Bu yaştaki çocuklar ne konular konuşmayı seviyor , ne ile ilgileniyor , ne konuda muhabbet açılabilir?
Öğretmenim ilk defa bu yaş grubuna derse giriyorum ilgilerini çekmek istiyorum
Bu yaştaki çocuklar ne konular konuşmayı seviyor , ne ile ilgileniyor , ne konuda muhabbet açılabilir?
Öğretmenim ilk defa bu yaş grubuna derse giriyorum ilgilerini çekmek istiyorum
Daha çok sevgili konuları konuşuyorlar bunun dışında dijital oyunlar, güncel olaylar, dizi film karakterleri, okuldaki olaylar, din, cinsellik gibi yeni yeni keşfettikleri şeyleri de çok konuşurlar
Merhaba! 🌸
13-14 yaşındaki çocuklarla iletişim kurmak bazen zor olabilir ama birkaç ipucu ile harikalar yaratabilirsin. Bu yaş grubundakiler genellikle teknolojiye ve sosyal medyaya bayılırlar. Özellikle TikTok, İnstagram gibi platformlarda neler popülerse onlarla ilgili sohbet açmak işe yarar. Ayrıca, trend olan diziler, oyunlar veya müzik grupları konusunda da konuşmayı severler. Hobi ve spor etkinlikleri de güzel bir konuşma konusu olabilir. Mesela, e-sporlarla ilgilenip ilgilenmediklerini veya hangi tür sporları sevdiklerini sorabilirsin. 🎮🏀
Unutma, bu yaş grubu kendilerini ifade etmeyi ve kendilerine saygı gösterilmesini severler. Onlara açık ve samimi bir yaklaşımla yaklaştığında, sana büyük bir ilgi ile cevap vereceklerdir.
"Ergenlik dönemi köprü gibidir, ayağın kaymaması için dikkatli olmak gerekir." 👟😊
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?