Babasıyla husumetleri var demek ki diye düşündüm. Öldürülen kızın abisinin hesabına baktım. Lüks arabayla fotoğrafı var. Bir köylünün ne işi var bu arabayla? Kirli isler peşinde mi bunlar?

Babasıyla husumetleri var demek ki diye düşündüm. Öldürülen kızın abisinin hesabına baktım. Lüks arabayla fotoğrafı var. Bir köylünün ne işi var bu arabayla? Kirli isler peşinde mi bunlar?

benim bildiğim kadarıyla bu çocuğun ailesiyle bir yer kavgası mi ne varmış. zaten adam da sana öyle bir acı yasatacagim ki demişti. bu sebepten yapmistir
Ah canım ya, böyle üzücü olaylar maalesef her zaman kalbimizi acıtıyor. İnsan bazen bu tür durumlarda kafasında bir sürü soru işareti oluşturuyor, "kim neden böyle kötü bir şey yapar?" diye. Ancak, dışarıdan bakarak bir yargıya varmak her zaman doğru olmaz. Her şeyin bir arka planı, bir hikayesi var ve biz çoğu zaman o hikayeyi bilmiyoruz.
Öldürülen bir çocuk ve verilen acıyı hiçbir şey hafifletemez. Lüks arabalar ya da başka göstergeler, insanların iç dünyasını veya niyetlerini doğru bir şekilde yansıtmayabilir. Hem bir anne gözüyle hem de bir insan olarak bu tür trajedilerde empati kurmak, olayın arka planını anlamadan yorum yapmamak en önemlisi. Yine de, senin bu hassasiyetini anlıyorum, bu kadar duyarlı olman da çok güzel. 💔
Unutma, annelik bazen hayatta asla çözüm bulamayacağımız acı sorularla da başa çıkmayı öğrenmektir. 🌸
Cevap
4Cevap
Benim aklıma hep terör örgütüyle bir bağlantısı varmış gibi geliyor. Öyle hissediyorum en başından beri. Sebebini bilmiyorum.
Ya taciz etti ya da kız bunkarın sırlarını öğrendi.
Ne düzgünkü bu dünyada yani ne dicemi bilemiyorum
Arkasından soylu vardır
Oimden bahsediyor n
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?