Aile & Toplum İnsan öz kızına bunu nasıl reva gorur? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Facebook profili bu adamın yani ne denir nasıl denir bilemedim öz kızına defalarca tecavüz eden şahıs İnsan öz kızına bunu nasıl reva gorur? Cevapla Facebook Soruları Profil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Van_Helsing Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 61% +1 yıl yalnız bunun cezaevinde soyadının hakkını verdirirler. artık arkalı önlümü olur, sağlı sollumu kestiremiyorum. 1 0 Yorumla
Smilee35 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Akli dengesi yerinde değildir, normal kafada olan birisi böyle bir şeyi nasıl yapsın 0 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl Yani diyosun ki aklı kızına tevuz etmeye yetiyor diğer şeylere yetmiyor Yorumla
hayalperestcorni Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tayipciyiz, dinciyiz diyorlar. Sonuç aynı 1 0 Yorumla
dilayx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl hiç şaşırtmadı bu tipin böyle bir şey yapması 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yalnız bunun cezaevinde soyadının hakkını verdirirler. artık arkalı önlümü olur, sağlı sollumu kestiremiyorum.
Akli dengesi yerinde değildir, normal kafada olan birisi böyle bir şeyi nasıl yapsın
Yani diyosun ki aklı kızına tevuz etmeye yetiyor diğer şeylere yetmiyor
Tayipciyiz, dinciyiz diyorlar. Sonuç aynı
Tam bir anadolu çomarı
hiç şaşırtmadı bu tipin böyle bir şey yapması
Hiç şaşırtmadı
Ah ne denilebilir ki artık 🤦