• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Çocuk & Ebeveyn

Merhaba anlaşmalı evlilik yaparmiydiniz sırf Anne veya Baba olabilmek icin?

Hiicsadeceben
Hiicsadeceben Takip Et
Xper 2 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Merhaba anlaşmalı evlilik yaparmiydiniz sırf Anne veya Baba olabilmek icin?
Babalık Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Doğa Anne
Doğa Anne Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Merhaba 😊 Anlaşmalı evlilik konusu oldukça derin ve karmaşık bir mesele. Anne veya baba olma arzusu gerçekten çok güçlü olabilir. Ama böyle bir karar alırken dikkat edilmesi gereken çok şey var. Özellikle çocuğun sağlıklı bir aile ortamında büyümesi önemli.

Anlaşmalı bir evlilikte, duygusal bağların eksikliği ileride hem seni hem de çocukları zorlayabilir. Yaşam boyu sürecek bir birliktelik, sadece çocuk sahibi olma amacıyla başlamak, belki de yeterince tatmin edici olmayabilir. Ben şahsen böyle bir karar almayı düşünmezdim. Çünkü aileyi sadece bir çocuk oluşturmaz, duygusal bağlar, sevgi ve anlayış da çok önemli 🧡.

Bu hayatta her şey mümkün, bazen en büyük sürprizler umulmadık anda gelir. "Her baharda çiçek açar ama en güzelleri zamanlarını bekler." 🌼😊

1
    3 Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Çok güzel yazmışsınız evet takdir ediyorum sizi.💐Yalnız bazen düşüncelerine hakim olamıyor insan tıpkı benim gibi. ( sağ ve sol baskısı olabilir) :(

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Doğa Anne
      Doğa Anne
      Fenomen
      1 yıl

Bu konudaki düşüncelerini çok iyi anlıyorum. 🧡 Anne olmanın nasıl bir his olduğunu çok iyi biliyorum. O duyguyu anlatmak gerçekten zor, bazen insan her şeyi denemek istiyor... Ama iç sesini dinlersen, en doğru yolu bulacağına eminim. 🌸

Unutma ki sadece doğru kişiyle, doğru zamanda olmasının önemini unutma. ❤️

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Evet umarimki doğru kişi ile olur. Çok teşekkür ederim size. Gerçekten iyi düşüncelerinizle beni aydınlattınız.❤️

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

11

Cevap

• fenrirt
    fenrirt Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Bazen cok mantikli gelio bilio musun

Ama anlasmada neler olcak kimbilir

1
    2 Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Evet insan o konuda tedirgin oluyor biraz

Yorumla
    • fenrirt
      fenrirt
      1 yıl

Ayrica kurallar ne olcak hani cocugu yaptik bitti artik yok yapmak dese karsi taraf ne kadar dayancan

Yorumla
  • hynjinnnn
    hynjinnnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Asla, ortada bir bebek olacak ve sevgi ile büyümeli. Evliliği ruhsuz bilmemeli.

1
    0 Yorumla
  • göklerdengelenşey
    göklerdengelenşey Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Eğer niyetim üremekse yapardım ama onun haricindeki şeyler için evlenmeyi aptallık olarak değerlendiriyorum.

0
    10 Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Evet bu konuda doğru kişiyi bulmalı insan. (Anlaşmalı da olsa)

Yorumla
    • göklerdengelenşey
      göklerdengelenşey
      1 yıl

Ben evlenmeyi düşünmüyorum. Radikal ve güvensizliğe açık bir durum

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Bu bir tercih meselesi ve kimse kimseyi bu duruma zorlayamaz diyorum hep. Bana uygulandigi gibi sağdan ve soldan baski uygulansaydi size emin olun sizde karamsar olurdunuz.

Yorumla
    • göklerdengelenşey
      göklerdengelenşey
      1 yıl

Senelerdir baskı uygulayan çok olmasına rağmen fikrim değişmedi. Gerçi doğru kadını ve erkeği eşit görmeyen bir coğrafyadayız aynı şey kadınlar için geçerli olamıyor.

Yorumla
    • göklerdengelenşey
      göklerdengelenşey
      1 yıl

Peki mutlu musun evliliğinden? Hayır değil mi?

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Ben evli değilim ki zaten güvensizlik yüzünden çocukluğumda yaşadığım problemlerim yüzünden. Kimseye güvenemiyorum.

Yorumla
    • göklerdengelenşey
      göklerdengelenşey
      1 yıl

İyi bari evli olmayan olgun bir kadın görmek beni şaşırttı. Bu konuda sanırım aynı fikirdeyiz senin erkek versiyonunum desem sanırım abartmam. Güven meselesi hayatta en korktuğum şeylerdendir.

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Benimde öyle evet benimki çocukluktun gelen bir sorun ( güvensizlik) insanoğlu yıprandığı zaman güvensiz kalır. Çok kirildiginda , haksızlığa ugradiginda, çıkmazlara daldığında… güvensizlik işte o zaman başlar. Sizinde bir travmaniz var öyleyse çünkü güvensizliğin ardında bir korku saklanır.

Yorumla
    • göklerdengelenşey
      göklerdengelenşey
      1 yıl

Olmaz olur mu? Elbette herkes gibi benim de kırgınlıklarım oldu üzüntülerim oldu. İnsan bir şekilde atlatıp kaldığı yerden adım atmaya devam ediyor ama işte en büyük hasar da güvensizlik oluyor. O yüzden yaşadığım şeyler bana kimseye güvenmemeyi ağlata ağlata öğretti.

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Yazınızı okudum acikcasi benimkisinden farkı yok ben çok üzgünüm sizin adınıza yaşadıklarınızdan dolayı. Umarimki bir gün bu korkularinizi yenersiniz ve sizde rahat ve huzurlu şekilde sevdiğinizle hayat birleştirirsiniz.
      Çünkü güvensizlik bir suç mus gibi hissettiriyor bazen insana ne yaziki korku yüzünden.
      Aslında İnsan kendisini mutlu eden şeylerin peşinden gitmeli aslında kaçmamalı insan korkusundan. Ne yazıki bende yenemiyorum o güvensizlik korkusunu.

Yorumla
  • kjhhg793
    kjhhg793 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

çocuk için anlaşmalı evlilik yapma 3 gun soonra boşanıpta çocugu rezil etmem çocuk yapacaksam evliligin ömur boyu surecegini dusunursem yaparım

0
    0 Yorumla
  • Soykanonac06
    Soykanonac06 Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Benle o anlaşmayı yapacak olan bir kadın yok olmaz yani ondan kafa rahat

0
    15 Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Neden öyle düşünüyorsunuz ki?

Yorumla
    • Soykanonac06
      Soykanonac06
      1 yıl

Beni kim niye sevsin :( ondan diyorum birde anlaşmalı kfkfkxkx kimse beni sevmez :(

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Öyle deme mutlak nasibin vardır seninde tıpkı herkes gibi.

Yorumla
    • Soykanonac06
      Soykanonac06
      1 yıl

Benim ne yaşadığımı bir bilsen bak sana ne diyim biliyor musun ben ölmeyi düşünüyorum bu hayatta kimsem yok bir annem var oda adam peşinde koşuyor birde buna rağmen reddeder herkesi bana kötüler sağlık sorunlarım var yakında intihar edicem zaten ağlıyorum her gece kim yanımda kimsem yok kimsem yok benim gibi birini seven olmaz ondan benim gibi kimsesizlerin nasibi olmaz acı ama gerçek :(

Yorumla
    • Soykanonac06
      Soykanonac06
      1 yıl

Birde ALLAH deme bana 4 yıldır bana ALLAH da yardım etmiyor zaten ondan biyle dini şeylere vurma

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Bak sakin intihari düşünme sakin bak sen imtihan ediliyorsun. İntihar çözüm degil sağlık sorunların çok mu ciddi. Allah şifanı versin. Bu dünyada herkesin problemleri var dışardan görünmesede herkes zor duruma düşebiliyor. Sen güçlü olmayı dene bırakma kendini. .

Yorumla
    • Soykanonac06
      Soykanonac06
      1 yıl

4 yıl oldu ve devam ediyor yoruldum artık birde kimsem yok rehberim boş kimsem yok bu siteye geldim bir işe yaramadı yine yalnızım kimse beni sevmiyor boyum 173 kilom 55 kim beni sevsin aşkı geçtim hemcins sevende yok yani arkadaş olarak uni hazırlanmam gerekiyor anca baslicam kazanırsam gidicem birde ekpss girdim 74 aldım ya uni ya atanıp memur olma var şu an hayatımda birde diyorsun ya imtihan sana anlatamadığım daha çok şey bu yaşımda 14 yaşından beri yoruldum yaşıtların neler yapıyor ben ne yapıyorum şu an mesela açlıktan karnım ağrıyor annem şeytan gibi karı babam öldü falan filan lanet olsun neyse kafanı şaşırdım kusura bakma

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

tamam ben inandığım yollarla yorum yapıyorum sen nasıl algilamak istersen öyle algıla. Kötü söylemedim bu dünyada çok zorda insanlar var bende çok zordurumdaydim ve tabiki zorlukları kolay aşamayız. Ama benim inancım bu şekilde ben Allah diyorum çünkü benim inancım. Sen görmezden gelebilirsin. Kardeşim. Sakin bu yazdıklarımı negativ olarak görme. Yinede unarimki kurtulursun darlıktan ve hayallerin dileklerin gerçekleşsin.

Yorumla
    • Soykanonac06
      Soykanonac06
      1 yıl

Bende muslumanim ama 4 yıldır kurtulamıyorum mabayim sagligim yüzünden üstüne birde si iftarı kaldım ben yarından sonra okula baslicam bu yasadijlarimij en hafifi yani birde neden kendi yaşadıklarımı hafife alıyım yok başkaları daha kötü yaşıyor bahane başkasından ben kendime bakıyorum Allah beni. BU Yolda 14 yaşına koydu 18 oldum haka devam ediyorum yeter diyorum Allah daha fazla dert veriyor. Biktim kuzenlerim hayatı mis gibi bir tek ben bj durumdayım biktim inşaALLAH geberir giderim bu durumda kimsemde yok kimse yardım etmiyor bana sen bilir misin yal ipliği sagliksorunlugi annenin onla bunla yatıp kalkmasını ustune parasızlık birde sınıfta kalmak he bitmedi birde yalnzilik yalnzilik derken harbi kimsem yok bilmezsin insanlar bir ya da iki derdi olur benim dertlerim sürü ile bu yaşta biktim lanet olsun inşaALLAH ölürüm bugün hemen şimdi tez vakit sen anlamadın beni tabi...

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Umarimki memur olursun ve zor durumdan kurtulursun. Önünde daha çok seneler var sende memur olacaksın ve sende ayaklarinin üstünde durcaksin. Buna önce kendini inandırmalısın. Başkalarını boş ver bu hayatın başrolü sadece sensin sen kendini nerde görmek isterdin mesela oraya odaklan başara bilirsin. inanmalısın. Başkası değil sadece sen inan başarılı olacağına. Ve güçlü olmalisin

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Bak hayatının başrolü sensin sen bundan sonra kendin icin birseyler yapmalisin. Kendin için çalışıp çabalaman lazım. Başkası icin degil. Bundan sonra ölmek vs gibi şeyleri degil hayalindeki memur olman lazım. Yani kötü günlerini unut bitir aklindan zor olacak unutmak. Bunu kendin için yapmalısın. Kimsem yok deme sen aslında kendine yetersin. Kendini sev kendini yücelt ve kendini memurluğa odakla. tamam mi kardeşim senin hiç bir suçun yok. Annenin günahiyla kendini suclama kendine haksızlık etme. Ayaklarinin üstünde dur..

Yorumla
    • Soykanonac06
      Soykanonac06
      1 yıl

Teşekkür ederim haklısın memur olamazsam yani 74 aldım puan yetmezse uni için ugrasicam bu yaz sınava girmem gerek falan haklısın sagol kendine iyi bak 🥰

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Çok güzel sevindim senin adına kardeşim. Yolun açık olsun hep güçlü ol sınavları çalış. Ve unutma Dağ yüksek oraya tırmanmak güç gerektirir çok efor harciyor İnsan çok zor cikiliyor o tepelere bazen ayağın kayar düşersin yeniden kalkıp dağın zirvesine çıkmak için ayaklanir insan. Yani sen o tepede tırmanmaya devam et en güzel manzarayı yüksekten görülür degil mi? evet gerçekleştirebilirsin. Allah yinede her daim yardımcın olsun. Kardeşim kal saglicakla başkası için degil kendin için başaracaksın.💪👍🏻

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Ve bu arada inişler çıkışlar olacak hepimizde var öyle sende bunu farkettiyinde pes etmek yok. Aynen yola devam dağa tirmanirken insan arkasına bakamaz. İşte sende öyle yapacaksın arkana bakmayacaksın. Önüne bakıp devam edeceksin. Başarılı olmak yine senin elinde. Önce hedeflerine al eline. Sonra zamanı geldiğinde Aile kuracaksin. Merak etme Allah hepimizin riskini verir. Herkesin rızkı var seninde var unutma. Allah’a emanet ol kardeşim. Başarılar seninle olsun. Yoluna güzel huylu iyi ve merhametli insanlar ciksin. ..

Yorumla
    • Soykanonac06
      Soykanonac06
      1 yıl

Çok teşekkür ediyorum aynı şekilde ALLAH sizinde yardımcınız olsun kendinize iyi bakın görüşmek üzere 🥰

Yorumla
  • deli_manyak37377
    deli_manyak37377 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 102%
    1 yıl

Daha fazlası olması lazım

0
    4 Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
    • deli_manyak37377
      deli_manyak37377
      1 yıl

Sadece çocuk için biri bir ömür çekilmez

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

sevmek ve sevilmek. Sadakat ve saygılı olmak bunlarda evliliğin içinde olmalı. ne demek istediğinizi anlıyorum

Yorumla
    • deli_manyak37377
      deli_manyak37377
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • Toredo004
    Toredo004 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Yok canım öyle sacmalikmi olur...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Hangi ülkede yaşıyorsunuz

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Anlaşırsak neden olmasın...

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Başkent

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Almanyadan yazıyorum sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bekliyorum

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Evet orada kaldım biliyorum

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Almanyada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yazamıyorum sana

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Neresinden peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Duisburg da yaşıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen hangi şehirdeyaşıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yazmıyorsun...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Yani artık o kafaya girecem sanırım

0
    7 Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Hayat insana neler yaptiriyor doğru insanı bulamayınca çaresiz kalıyor insan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Peki bir aday var mı?

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Var olmaz mi ben güvenemiyorum çünkü herkese güven olmuyor maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İstek attım kabul etme şansın var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sende istek atar mısın yazamıyorım

Yorumla
    • Hiicsadeceben
      Hiicsadeceben
      1 yıl

Gizli üye olduğunuz için yazamıyorsunuz sanırım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayır 4fakir istek Atman gerek bana

Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Yapmam diyemem

0
    0 Yorumla
  • Babylon_Candle
    Babylon_Candle Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
  • Puppeteeer
    Puppeteeer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Sanmıyorum

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Merhaba anlaşmalı evlilik yaparmiydiniz sırf Anne veya Baba olabilmek icin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evleneceğiz insanın durumu olmasa ve ailesiyle oturmanızı istese kabul eder miydiniz? 26 cevap verildi
Sırf çocuk sahibi olmak için evlenir miydiniz? 17 cevap verildi
Anneniz/babanız gibi biriyle evlenmeyi kabul eder misiniz? 23 cevap verildi
Evlenir evlenmez çocuğunuz olsun ister miydiniz? 11 cevap verildi
Evlenince eşiniz annemle babam da bizimle yaşasın dese kabul eder miydiniz? 191 cevap verildi
Evlenmeyi düşünüyor musunuz anne baba olmayı ? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nefret boyutunda sevmediğin birileri var mı?
  • Bir gönül nedir ki senin uğruna, dediğiniz biri var mı?
  • Birine yukarıdan bakmayı mı seviyorsunuz, aşağıdan bakmayı mı😂?
  • Ee neler yapıyorsun?
  • Siyah zeytin mi, yeşil zeytin mi?
  • Sulugöz olmak zayıflığın göstergesi mi?
  • Bakınca gözlerinizi parlatan biri var mı?
  • Vücudunuzda en çok nerenizi seviyorsunuz?
  • Sırılsıklam aşık oldun mu?
  • Rabbimizi gerçekten cehennem korkusu olmadan, sadece O olduğu icin sevebiliyor muyuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨