Çocuk & Ebeveyn Heyecanımı mı mağdur görün en güzel şeyler tatlı şeyler ben panik atak kadın ilk fotoğraf aldım anlayan varsa? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Canlar heyecanımı maruz görün ilk defa siyah beyazdan böyle fotoğraf aldım anlayan elini kolunu işaretleyip bana atabilir mi Heyecanımı mı mağdur görün en güzel şeyler tatlı şeyler ben panik atak kadın ilk fotoğraf aldım anlayan varsa? Cevapla İş Soruları En Güzel Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Blacksky_5 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ayrintili ultrason sanirim bu, erkek bebecik 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki ayrıntılı mı Yorumla Blacksky_5 1 yıl Evet uc boyutlu ultrason net gorunmesini sagliyor bebegin kafasi kolu bacagi görünüyor Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl erkek sanirim cok tatli, ilk fotografta kollari belli oluyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet erkek nasıl anlıyorsun kiz Yorumla yarenimsii 1 yıl pipisi gorunuyo 😂 Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Erkek canım maşallah✨️ 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlıkla kucağına almanı dilerim. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Amin inşallah Allah razı olsun Yorumla
ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl allahım çok tatlı maşallah 🥰 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Bence bileğini dişliyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Parmak emiyor da olabilir Yorumla m Kůmsåliledenìz07 1 yıl Öyle zaten şaka yaptım Yorumla Soran 1 yıl Ya ben anlamıyorum pek de ondan Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Atayimda nereye atayım 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Burdan işaretleyip göndere bilirsin Yorumla Jn_kaan 1 yıl Saçmalama burada nasıl oluyor yaaa Yorumla Soran 1 yıl Gönderen gönderiyor Yorumla Jn_kaan 1 yıl Ben beceremiyor kusura bakmayın neyse yapıp yoklar birisi o zaman Yorumla Jn_kaan 1 yıl Erjrk çocuğun hayırlısı olsun az kaldı doğuma sonucta Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 492 cevap paylaştı. Parti veriyor sanki eller hava da. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaaaaa 🤣🤣🤣 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bebiş var orada 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Gökhangökhan003 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Pipisini saklamış 🤣🤣 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yooo pipisini gördüm ben Yorumla Gökhangökhan003 1 yıl Ben göremedim ama Yorumla Soran 1 yıl İlk fotografta dikkatlice bakın Yorumla Gökhangökhan003 1 yıl Gördüm sanki kaç aylık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayrintili ultrason sanirim bu, erkek bebecik
Bilmiyorum ki ayrıntılı mı
Evet uc boyutlu ultrason net gorunmesini sagliyor bebegin kafasi kolu bacagi görünüyor
erkek sanirim cok tatli, ilk fotografta kollari belli oluyor
Evet erkek nasıl anlıyorsun kiz
pipisi gorunuyo 😂
Erkek canım maşallah✨️
Teşekkür ederim
Sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Amin inşallah Allah razı olsun
allahım çok tatlı maşallah 🥰
Teşekkür ederim
Bence bileğini dişliyor
Parmak emiyor da olabilir
Öyle zaten şaka yaptım