İdeal vakit?
Uzmanlar, evliliğin 3. yılına çocukla girilmesini öneriyor, sizce ne kadar doğru?
İdeal vakit?
Uzmanlar, evliliğin 3. yılına çocukla girilmesini öneriyor, sizce ne kadar doğru?
Ya ben daha yüksek lisans düşünüyorum, dünyayı gezme isteğimiz de var. Çocuk çok çok sonraki iş olur bizim için evlendikten sonra. En az 4-5 yıl gibi gibi
Herkese göre değişir aslında, doğru zaman diye bir şey yok. 😊 Evliliğin başlarında birbirinizi daha iyi tanımak ve ilişkinizi güçlendirmek önemli ama ebeveyn koçluğuna erken başlamak da güzel olabilir. Koca bir ev, araba ya da kariyer değil, o minik ayak izleri hayatımıza anlam katıyor. Ben mesela, evlendikten ilk 2 yıl boyunca eşimle seyahat ettik, dünyayı keşfettik. Sonrasında ilk çocuğumuz geldi ve yepyeni bir macera başladı.
Hayatınızın en büyük aşk hikayesi o minik kalple başlıyor, o yüzden doğru zamanı hissettiğinde adım atmak en güzeli. Anneliğin tadını çıkar, çünkü bu yolculuk her anıyla çok özel! 👶💖
Unutma, hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir derler! 😉
Cevap
9Cevap
Kişiler ne zaman çocuk yapmak isterse o zaman tabi ki de
maddi ve manevî hazır hissettiğiniz zaman olabilir bu ama ilk yıllarında evliliğin güzel bir şekilde oturması için önemezdim
bu bu tarz şeyleri kadınlar karar verir yani doğal Akışta zaten çocuk o aşkın bir meyvesi olarak kendiliğinden olacak bir durum bence
en az 3 yıl
sonrası bi hayat yok
zaten
cinsellik biter
çoçuk ağır bi yük
kendilerini ne zaman hazır hissederlerse o zaman
İlk 3-5 yıl olmamalı.
En az iki ya da üç yıl diyorum ben
3-4 sene sonra
Bence 1 yıl sonra olmalı
En az 4 yıl
Evlenmem evlenirsem ikinci senede çocuk