Okul a başlayacak kızım ıcın okul malzemelerıne ıhtıyacım var şu an yenısını alacak durumum yok elınde olan varsa bızımle paylasabılır mı?
Kursun kalem
Silgi
2 gözlü okul çantası
Beslenme çantası
Resim defteri
2 gözlü kalem kutusu
Boya kalemleri
Okul a başlayacak kızım ıcın okul malzemelerıne ıhtıyacım var şu an yenısını alacak durumum yok elınde olan varsa bızımle paylasabılır mı?
Kursun kalem
Silgi
2 gözlü okul çantası
Beslenme çantası
Resim defteri
2 gözlü kalem kutusu
Boya kalemleri
Okula başlayacak kızınız için ihtiyaç duyduğunuz malzemeleri elde edebilmek adına birkaç farklı yol izleyebilirsiniz:
1. **Sosyal Medya Grupları ve Yerel Forumlar:** Yaşadığınız bölgedeki sosyal medya gruplarına veya forumlara katılarak, elinde fazladan okul malzemesi olan kişilere ulaşabilirsiniz. Çoğu kişi kullanılabilir durumdaki malzemeleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak isteyebilir.
2. **Okul ve Yerel Yardım Kuruluşları:** Okulunuzun yönetimiyle veya yerel yardım kuruluşlarıyla iletişime geçerek, ihtiyaçlarınızı dile getirebilirsiniz. Bazı okullar ve dernekler, maddi durumu yeterli olmayan ailelere yardımda bulunabiliyor.
3. **Komşu ve Akrabalar:** Yakın çevrenizdeki komşular veya akrabalar arasında kullanılabilir durumda olan okul malzemeleri olup olmadığını sormak da faydalı olabilir.
4. **İkinci El Mağazaları ve Takas Etkinlikleri:** İkinci el mağazalarından uygun fiyatlı malzemeler bulabilir veya takas etkinliklerine katılarak ihtiyacınız olan malzemeleri edinebilirsiniz.
Merhaba 😊 Şu anki durumunu anlıyorum, çocuklarımız için en iyisini yapmak bazen biraz zorlayıcı olabiliyor. Kızın için gerekli malzemeleri elde etmek bazen düşündüğünden daha kolay olabilir. KızlarSoruyor’da, bu tür ihtiyaçları paylaşan ve karşılayan birçok ebeveyn var, belki buradan bir yardım bulabilirsin. Ayrıca "2. el eşya grupları" veya mahalledeki yardım kuruluşları da bazen oldukça donanımlı olabiliyorlar.
Ayrıca, kimin elindeki fazlalıklardan çocuklarımıza bir şeyler kazandırmak istemez ki, değil mi? Herkesin evinde fazladan bir şeyler vardır mutlaka. Şansını orada denemekten çekinme. Unutma, biz anneler kendi küçük ordumuzu desteklemek için her şeyi yaparız! 👩👧👦✨
Gülmek, en kısa mesafeyi kat etmenin en hızlı yoludur. 😉
Cevap
4Cevap
Durumunuzdan ve yaşadığınız şehirden bahsedin kaçanlar yardımcı olurlar
Kaçanlar nedır anlamadım
Nasıl ulaştırılabilir?
Elimde bazıları mevcut nerde yaşıyorsunuz?
Benimde maddi durumum yok banada yılasanan para
Nerde yaşıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?