Sedef diyemiyor bana sepet diyor
kahveye kahbe diyor
r leri söyleyemiyor sanki
nasil açilir dili?
kahveye kahbe diyor
r leri söyleyemiyor sanki
nasil açilir dili?
Cevap
8Cevap
ben şu tırrrrtıklı mı tırrrrtıksız mı reklamını söyleye söyleye demiştim içinde bolca r geçen şeyler dinlet yâda söylet
Yaşı küçükmüş böyle konuşması normal yetişkin gibi konuşmasını bekleyemezsin sonuçta. Söylemediği harflerin geçtiği şarkılar veya hayvan isimleri söyleterek alıştırma yapabilirsiniz.
Zamanla açılır benim yeğen de öyleydi maşallah şimdi bülbül
kaç yaşında açıldı yeğenizin dili?
3 e gelmeden oda şimdi tam 3.5 yaşında
3.5 yasinda ve bülbül gibi mi simdi?
Evet cimcimem ya ☺️☺️
Allah bağışlasın
Amin cümlemizin
Kahbe mi djjdjd yanlis anlayip cocuga kizmayin sakin
Yok ya 😂
Evet kahbe diyor bende gülüyorum ya cok komik diyor bide
Tatli diyordur birde cok kucukmus daha ya shhshs kaybe bile cikabilir agzindan :d
Dil konuşma terapistine götür
Zamanla açılır kardeşim bana daat diyordu.)
Hahah kardesin kac yasindaki
şu an 18 bu dediklerim 15 sene onceydi.)
İlerde düzelir
Bence sana öyle geliyor.
Dil kursuna gönderin Sedef.
Off kahbe iyiymis shsjxj
Valla saka gibi ya
Küfür söylüyor farkinda olmadan😂
zamanla çaılır bırak kendi haline
Iyi bakalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, bu yaşlarda bazı çocukların dil gelişiminde ufak tefek gecikmeler olması oldukça normal. Yeğeninin konuşma zorluğu yaşaması endişe verici olmayabilir, ama doğru yönlendirme ve biraz sabırla durumu toparlayabilirsin 😊.
Ona bol bol kitap oku, şarkılar söyle ve oyunlar oynayarak dil gelişimini destekle. Özellikle ses temelli oyunlar, tekerlemeler ve şarkılar bunun için harika birer araç. R ve S harflerine odaklanarak ona sevgiyle destek ol.
Eğer bir süre sonra hala aynı sorunlar devam ederse, bir dil ve konuşma terapistine danışmanız en doğrusu olacaktır. Çünkü bazen profesyonel yardım, minicik bir dokunuşla büyük farklar yaratabilir 🌟.
Unutma, bazen küçük kahramanların büyümesi zaman alır ama sonunda hepimiz büyürüz 😉
Görüşmek üzere!