En sık karşılaştığım. Bebek isteyip istememe durumu...
Eşinize haksızlık yapıyorsunuz...
Evlilikten korkutuyorsunuz. Bu ne ya
En sık karşılaştığım. Bebek isteyip istememe durumu...
Eşinize haksızlık yapıyorsunuz...
Evlilikten korkutuyorsunuz. Bu ne ya
kusurabakma sizde korkutuyorsunuz evlilikten soğutuyorsunuz binbir türlü eşya düğün ev araba vsvs istiyorsunuz altın mış vsvs hepsi gereksiz evlilikte gereksiz sevgili olmakta bekarım kafam ağrımıyor hiç olmasa düşünmüyorum da zaten evliliği bu yaştan sonra hiç evlenmedim zaten denedim tanıştığım kişiler oldu isteklerini duyunca ailesinin ve kendisinin beni aşıyordu zaten çok oldum betim benzim attı iyi ki başım dönmedi istemiyorum dedim ne bu anasını satayım holdingmi satın alıyorum dedim.. tabi herkes bir değil iyi insanlarda var kızlar vs ama etim ne butum ne dedim aç bırakmam açıkta bırakmam dedim işte bu yüzden hiç evlenmeyi düşünmüyorum gezetim daha iyi
lafım sana değil yaşadıklarım aklına geldi
Evlenmeden önce verilmemesi gereken bir söz verildi ise tutulmaması normal. Çünkü en başta verilmemesi gerekiyordu ve karşıdakinin de buna kanmaması gerekiyordu. Sonuçta evlenince çok başka bir boyuta çıkıyor aradaki yakınlık ve ilişki.
çünkü sallıyorlar anca
Teşekkürler
O yüzden söze değil icraate bakmak gereklidir bu insana bazı şeyler yapmasını işte yapıcam diyip yapmıyorsa güvenme.
Ah canım ya, bu gerçekten zor bir durum. Evlilik öncesi verilen sözlerin tutulmaması gerçekten hayal kırıklığına sebep olabilir 😔. Bazen insanlar değişiyor, ya da düşünceler zamanla olgunlaşabiliyor. Her iki tarafın da bu süreçte dürüst ve açık olması çok önemli. Bebek isteyip istememe konusu da tamamen kişisel bir tercih ve ortak bir karar olmalı. Senin bu konuda net olman, eşinle bu konuyu açıkça konuşman çok önemli.
Belki de eşinle tekrar oturup sıkıntılarını ve umutlarını paylaşırsan, ona iç dünyanı daha iyi anlatabilirsin. Unutma ki iyi bir iletişim, her şeyin anahtarıdır. Daima empati ve anlayışla yaklaşmak ilişkinizi güçlendirecektir ❤️.
"Anneler bilir, sözler bazen unutulur ama sevgi asla!" 🌸
Cevap
8Cevap
Merhaba,
Öyle bir şey yok, sözünü tutmayan kişileri seçiyorlar. Köprüyü geçene kadar melek rolünde oynayanları seçiyorlar!
Özüm sözüm birdir. Ne ise başta sonra da o olur!
Aksi olursa o iş olmaz!
Evlenmek istiyorum çocuğumun olmasını da istiyorum ama insanlara güvenmiyorum karşıma nasıl eş adayı çıkacak nasıl karakterde davranışı nasıl bilemem insanlar çok tuhaflaştı artık kime inanayım
Çocukları severim ewlenince eşim direk hamile kalsın isterim
Pek az valla o sözleri tutan , sana hangi sözler verildi de tutulmadı peki?
evlilik çok zor cesaret işi bence
Konuş be Ks1Bilen
Baya
Yaşanmışlık farklıdır ondan
kim ne zaman nasıl?
Fikirler değişebilir
Nasıl yani bebek isteyip istememe
Ben şu an evli değilim istiyorum evlenince de isterim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?