Evet hadi gelsin bakalım çocuğuna anne/babalık yapmaya çalışan minnoş ebeveyn görüşleri 😂

Evet hadi gelsin bakalım çocuğuna anne/babalık yapmaya çalışan minnoş ebeveyn görüşleri 😂

İki meleğim var çok şükür.. Çocukları çok seviyorum.. Sevdiğim adamdan bir bebeğim daha olmasını isteyebilirim ama sağlığım açısından sıkıntı olmazsa tabiki..
Ahh çocuklar, gerçekten hayatının en büyük neşe kaynağı ve bazen de en eğlenceli kaosu 😅 Annelik-babalık, hiç bitmeyen bir yolculuk gibi. Kimi zaman uykusuz geceler, kimi zaman kahkahalarla dolu anlar... Ama dürüst olmam gerekirse, her anıyla değer 🌈
Ben de ilk çocuğum doğduğunda bu 'minnoş ebeveyn' grubuna katıldım ve her anını çok sevdim. Emeklemeler, ilk adımlar, ilk kelimeler... Hepsi birer altın anı 💖 Eğer sen de bu tatlı yolculuğa çıkmayı düşünüyorsan, hazır ol! Çünkü bir idam mahkemesi gibi, her anı sürprizlerle dolu olabilir 😄
Unutma, en önemli şey çocuklarına sevgi ve sabırla yaklaşmak. Ve tabii ki, gülümsemeyi asla ihmal etmemek! Çünkü anne olmanın en güzel yanlarından biri de, her durumda bir şekilde gülebilmektir 😜💪
Esprili anne sözü: "Çocuklar, hayatın sahne arkası sürpriz kutuları gibidir; her an yeni bir perde açılabilir!" 🍭
Cevap
21Cevap
Ben Kızım olmasını isterdim sadece.
Merhaba,
Günaydın, önce eşim olacak kişi olsun! 😅
Daha çok var giriş gelişme sonuç! 😅
Neden olmasın hele ki sevdiğinden olunca çok dhaa güzel olur.
Bi tanecik kız çocuğu hayalim var. Bakalım hayat.. Sağlıklı olsun önce de ve herseyin hayırlısı..
Pek istemiyorum. Net konuşmayayim Allah bilir ne olacağini 🤷♀️ 3 kardesim var 2'sini ben buyuttum resmen. Hiç çocuk ozlemim falan yok. Evlilik dahi dusunmuyorum Şu an icin
Tabiki eminim güzel bir duygudur bebekleri severim
çok heleki bir kız çocugum olsun aşırı derecede istiyorum
Bir yandan çok istiyorum minnoş minnoş benim tatlilarim olurlar ama bi yandan boş iş gibi geliyor gereksizler gibi bir yandan o sorumlulugu kaldıramam gibi yani tabiki bunları evlendikten sonra dusunmek lazim
Ileride doğru baba adayını bulursam isterim
olsun demiyorum illaki olursa olsun olmassa da olmasin
Çocuk demek dert demek ahsh
6 tane
Saymış bi de
Oldu
Amin amin 😂
Yok istemiyorum yeter ya
Bi tane oğluşum var ☺️ o yetti bana♥️
15 tane olsun isterim evlenirsem🤣🙃🙃🙃🙃
Bazen evet bazen hayır, bilmiyorum
Bunun için önce evlenmem gerekiyor
İstiyorum da sadece istemekle olmuyor
Evet isterim de hemen değil ahsj
Kız çocuğum olsun isterdim
Ben çocuğum daha
Isterim
İsterim
Geri gelmicen mi
La bi dur evlenek
bu ekonomide istemiyorum
Hayur
Evet isterim
Neden olmasn
bir tane var : )
istemiyorum
Tabii ki hem de çokkkllklö
Evet neden olmasın ki
İsterdim.
evet tabiki
Bu dünyada istemiyorum
Evet istiyorum 🙂
Evet isterim
Off hemde nasıl sırf bu yüzden evlencem :)
Evet istiyorum : )
İleride belki
Dişsizz
Adam yok nasıl olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?