AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Çocuklara bayılıyorum ama uzun gelecekte başka planlarım var. Daha uzun bir gelecekte düşüneceğim.
Ben de öyle ama olmaması daha iyi diye düşünüyorum. Daha özgür.
Haklısınız bakması da çok zor hele bu Türkiye şartlarında çocuğa iyi bir hayat sunmak bitmiştir artık
Evet maalesef
İvet ya 4 dene hem de 2 kız 2 oğlan mümkünse tek yumurta ikizleri
😂 güldüm ya o kadar çok istemene
Asla. O çocuk hep bebek olarak kalmayacak. Daha bunun ergenliği vs var. Onun psikolojisini bozmamak için sinirlenmeni bile kontrol etmen gerek. En ufak bir hata çocuğun psikolojini bozmaya yeter filan... Çok iş. Kendi hayatımı yaşamak istiyorum ben.
İstiyorum aslında ama eskisi kadar düşlemiyorum bunu.
Bazen çok istiyorum bazen bu devirde hiç mantıklı gelmiyor
Bilmem. Ilac kullanıyorum artık istemiyorum vezektomi düşünüyorum aman zaten ölümü düşünüyorum geçti. benddn
Sağlıklı olsun istiyorum her erkeğin hayalidir çocuk sahibi olmak
İki kuzum var benim zaten çok şükür. ❤️❤️
Erkek kız ne cinsiyetleri
Biri kız biri erkek
İlerleyen zamanlarda evet
İnstagramdan uzak durmak lazım bazen bir video cıkıyor evlenip cocuk yapası geliyor insanın😂
Kaç tane istiyorsun
2den fazlası olsun istemem
evet ama evlenmeden istiyorum
Tabi efendim zkenxkekzke
evet :) aile gibi yaşayacağız ama evlenmicez. çocuğumuz da olacak her şey evliler gibi olacak ama resmi olarak evlilik olmayacak
Neden peki? Nafaka miras bölünmesi gibi şeylerden mi
saçmalama :) onlarla alakası yok. Yani bir kadınla aynı evi ve hayatı paylaşmak için bir kağıda imza atarak o birliketeliği resmileştirmek bana saçma geliyor. Ben kadınımın kalbine ruhuna imza atmayı yeterli buluyorum. Aynı hayatı paylaştığım süre içerisinde aldığım ne varsa hepsini çocuğum olursa onun üzerine yaparım ama. konunun maddiyatla alakası yok yani
Dini Nihak için ne düşünüyorsun
dini nikah bir töredir aslında. töreler ise bana göre ilkelliktir. gelişmemiş toplumlarda sıklıkla bu törelere denk geliyoruz. Günümüz de hala başlık parası adı altında genç kızlar bildiğin başka adamlara satılıyor. bunun ne kadar iğrenç ne kadar ilkel bir şey olduğunun farkında bile değiller çünkü geliştirememişler kendilerini. Dini nikahı çok yanlış kullananlar da var. mesela kadın bir erkekle birlikte olmak için dini nikah kıydırıyor çünkü vicdanını rahatlatıyor. dini nikah kıydık her şeyi yapabiliriz mantığında olanlar var. bu bence çok büyük bir yanlış düşünce.
Başlık parasına ben de karşıyım elbette çok yanlış. Ama dini nikah İÇİN bir şey diyemeyeceğim
dini nikah resmi nikah vs. hepsine saygım sonsuz
😊 evet ben de LGBT ye saygı gösteriyorum ama tercih etmek istemem
tercih değil zaten o :)
İstiyorum tabii, bebekleri çok seviyorum.
Ya ben de çok seviyorum
Bende evlenmeden baba olmak istiyorum
Çocuk nerede kalacak
Bende kalıcak arada annesi gelsin görsün
Ama bebeğin ilk 6 ay anne sütüne ihtiyacı var hatta 2 yıl. Onun İçin çok çok daha iyi. Karnında taşıyacak 9 ay istisna durumlar hariç bağ kuracak çocuk da annesini arar mutlaka
Tamam annesi kalsın bende 2 yıl
😂. Ama bebekler anneye çok alışır öyle annesiz durmuyor bebekler ağlıyor
Ya ben annesiyle evli olmayım da isterse benim evimde kalsın önemli değil benim karım olmasın sadece fjfjfjf
Neden istemiyorsun? Aseksüellik mi var sorması ayıp olmazsa
Aseksüellikle ne alakası var belli birden çok kadın istiyor da olabilirdim. Hayır ya evlenmekte istiyorum ama evlenecek kadın bulmakta çok zorlanıyorum. Aşırı seçiciyim ve yok yani olmuyor hani en azından evlenmeden baba olayım bari fikri var jfjfjf
Aşırı seçici bir insansan güzel bir seçim uap da o kişi çocuğuna anne olsun.
Çok kadın aklıma gelmedi bir kadını bile istemeyince.
Eş seçmek daha zor ama anne seçmek daha kolay sağlıklı kültürlü olsun yeterli
Bir kadın çocuğunun babası olan adamı neden bırakmak istesin ki kötü özellikleri olmadıktan sonra bırakmaz
Ya iyi olmak yetiyor mu? Anlaşamazsak sevemezsek olmaz ki
Anlaşamıyorsanız da çocuk olmaz bence. Şahsi fikrim. Sevmediğim kişiden çocuk yapmazdım ben ama başkaları yapabilir tabi
Yapar yapar bulmak istedikten sonra bulursun
Yapan yapar elbet
Evlenemezsen bi düşün benimle anne olmak istersen djdjdjd
20 yaşında çok gencim herhalde bir adamla çocuk yapsam aşık olurum zatenn yanlış adayım ckemkxmekdke
Shshshshshhs aman aman bana aşık olma ona hiç gelemem kfjfjf
Yok ya zaten olmam
Büyük konuşma bak aldatmayan bir adamım ben düzgün adamım djjdjd gerçi belki sen p. ç seviyorsundr fkkff
Şöyle aşık olmam. Sorunlar olursa insanlar ayrılabilirler ama sorun yokken sadece benimle bebek için olacak hayatımın kalan kısmında benimle olacak bir adamdan çocuk yapmak istemem o yüzdem tercih etmediğim için aşık olmam yani
Bilmiyorum seni tanımıyorum belki anlaşırım sadece çocuk değil eş olarak da düşünebilirim ama işte sadece varsayım fjfjkf
Aynen
Emin olunca haber ver
Niye
Sana eş bulacaz
Sağ ol ben bulurum evlenecek olursam inşallah
İnşallah hayirlisi
Zamanı geldiğinde evet
Zamanı gelince olsun isterim elbette
Kızım olsun istiyorum
Olmadı bir türlü zalım hayat
Yani ama bakamam 😄
Benim de gözümü bakmak korkutuyor ve kendim sıkıntılı bir ailede büyüdüm çocuğa tahammülsüz olur şiddet uygular bağırır onun da psikolojisini bozma ihtimalim olduğu İçin de istemiyorum biraz
İlerde istiyorum
Elbette
İstiyorum ama evlenmek istemiyorum.
Yok istemem sağ ol
Evet
İstemiyorum.
İstiyorum tabii
İsterdim
Evett
Evet isterdim
Gerek yok uğraşamam
Bende emein değilim