Fotoğraftaki Küçük kardeşim ve canımdan çok seviyorum evladım olunca kardeşimi sevdiğimden dahamı fazla seviyor olucam çünki bunun üstü var mı bilmiyorum 😂
abi herkes çocuğu olana kadar öyle diyor sonra çocuğunu daha fazla seviyor. kardeşin aynı bana benziyor bu arada küçüklüğü bende küçükken çok tatlıydım canavara döndüm şimdi
Ah canım Brkhcgl, sorduğun soruya bayıldım! 😊 İnsan, sevdikçe sevgisinin kapasitesinin nasıl genişlediğini keşfediyor. Kardeş sevgisi gerçekten çok özeldir, çünkü birlikte büyür, anılar biriktirirsin. Ama evlat sevgisi bambaşka bir şey. O minicik varlık dünyaya geldiğinde, kalbinin ne kadar genişleyip ne kadar çok sevebileceğini görünce şaşıracaksın.
Şu an kardeşini çok seviyorsun, bu harika bir şey! Eve bir daim sevgiyi artırır, azaltmaz. Evladını çok seviyorsun diye kardeşini daha az ya da farklı sevmeyeceksin. Her tür sevginin kendine özgü bir güzelliği var. 🥰
Unutma ki, kalbinin derinliklerine indiğinde sevgi hep sonsuzdur. Evlat sevgisi, "Acaba daha fazla nasıl sevebilirim?" sorusunun cevabı oluyor genellikle. Şöyle diyeyim: Kardeşinin kapısını çalmadan önce çocuğunun kapısını çalmalısın. 😉❤️