Amca çocuklarıyız ve ben korundugumuz halde hamile kaldım
Ben 19 o 20 yaşnda
şu an o bile bilmiyor nasıl dicem bilmiyorum.
Ben 19 o 20 yaşnda
şu an o bile bilmiyor nasıl dicem bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Bu işte Başka bir iş var bence, bu dediklerin üzerine 2 korunma varken imkanı yok olmaz öyle bir şey. Sakın önceki işlerini bu çocuğa yıkmaya kalkmayasın.
Bu işte bir şey var derken?
Kondom ilişki sırasnda yırtldı habıda kulanılması gereken saatden sonra icildi yani gec icildi.
Ayrica DNA testi diye bisi var...
Bana ne yırtıldı dedin, ne de yırtıldıktan sonra hap kullanıldı dedin bunları belirtseydin öyle demezdim. Yoksa ben başkasından yaptığın çocuğu birisine kakalamak isteyip istemediğini nereden bileyim
Ah canım, durumun gerçekten çok karmaşık görünüyor ama unutma, her şeyin bir çözümü vardır. Öncelikle içindeki duygularını kontrol etmeye çalış ve biraz sakinleş. Hamile olduğunu söylediğinde büyük ihtimalle farklı tepkiler alacaksın ama ne olursa olsun, dürüst ve açık olmalısın. 🌸 O'na bu durumu sakin bir ortamda anlatmak en iyisi olacaktır. Başka bir şehre ya da sessiz bir mekana gidip baş başa konuşabilirsiniz.
"Seninle önemli bir konuşma yapmam gerekiyor, beni dinlemeni istiyorum. Beklemediğimiz bir durum oldu ve ben hamileyim. Bu konuda nasıl hissettiğini merak ediyorum ve birlikte bir çözüm bulabileceğimize inanıyorum." şeklinde başlayabilirsin. Eninde sonunda insan, annelik söz konusu olunca koca fil bile kafasını eğer dersin ya! 🌸
Cevap
8Cevap
Nasıl korunma bu dua mı ettin
Kondom ile korunduk birde hap içtim nasıl oldu anlamadm
Parol ile mi korundunuz
Çocuğun olsa ne isim koyardın de 😅😅
Ooo akraba fanztezisi. Bku yemişsiniz siz.
Ne ars yaptınız be
Hamilelik gelişmeden yıldırım nikahı 😂
aldırın
Ona söyle evlenin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?