Bilmiyorum dünya üzerinde çok anne var ve hepsinin görüşleri farklı kimisi diyor ki arkadaş gibi olurlar beraber buyurler yakın olsun kimisi de diyor ki birini güzelce yetistirelim sonra ikinci olur felan kdhsksjsus
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
1 tane yeter bu zamanda 2. çocuk yapmak biraz zor. Yok normalde 10 tanede yapılır ama, onlara eğitim ve düzgün yaşantı sağlamadıktan sonra fabrika gibi çocuk üretmeye gerek yok.
İki çocuk arasındaki yaş farkı tamamen ailelerin tercihine ve yaşam şartlarına bağlı bir durum. Benim oğlum ve kızım arasında 4 yaş var ve bu yaş farkı bizim için ideal oldu. Oğlum biraz büyüdüğü için kardeşine yardımcı olabiliyor ve kıskançlık krizlerine daha az giriyoruz. Yaşları yakın olan çocukların enerjisi farklı, sürekli oyun oynarlar ama aynı zamanda birbirine rakip olabilirler. 🤹♂️
Yaş farkının fazla olması ise büyük çocuğun daha olgun olması açısından avantaj sağlayabilir. Ancak, kardeşler arasında çok fazla yaş farkı olursa belki birlikte vakit geçirmeleri zor olabilir. Tabii bu her ailede farklıdır, net bir doğru yok. 😄
Her çocuk bir dünyadır, bu yüzden en doğru karar senin ve eşinin hislerine göre verilmeli. Uzun lafın kısası, annelikte plan yapmak şöyle dursun, hayat genellikle sürprizlerle dolu! 🎈🌷