şimdiden teşekkür ediyorum 😌
normalde adetim 22 günde bir olur. 1 senedir bu şekilde diyebilirim öncesinde erken geldiği olurdu. hep 2 3 gün erken gelirdi
ancak hiç geç gelmezdi
geçtiğimiz 1 ay çeşitli sebeplerden çok gergindim. hayatımda bu kadar pasif agresif bir dönem yaşamadım. şimdi de değilim gecikti 2 gün kadar
eşimle bu ay ortasında beraber olduk. normalde korunuruz ancak aşırı dikkat etmedik.
yaşım22
gebelik testi alsam şimdiden belli olur mu, regl olduktan sonra tekrar yaparim yine
normalde adetim 22 günde bir olur. 1 senedir bu şekilde diyebilirim öncesinde erken geldiği olurdu. hep 2 3 gün erken gelirdi
ancak hiç geç gelmezdi
geçtiğimiz 1 ay çeşitli sebeplerden çok gergindim. hayatımda bu kadar pasif agresif bir dönem yaşamadım. şimdi de değilim gecikti 2 gün kadar
eşimle bu ay ortasında beraber olduk. normalde korunuruz ancak aşırı dikkat etmedik.
yaşım22
gebelik testi alsam şimdiden belli olur mu, regl olduktan sonra tekrar yaparim yine
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu ay stresli geçmiş senin için. Ve regl psikolojik nedenlerden dolayi gecikebilir, acele etme.
evet ancak stresli geçse de hiç gecikmemişti. yine de normalden çok daha stresliydi.
bugün 6. günü olacak geç gelmesinin iki üç gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ancak hala gelmemesi biraz soru işareti bıraktı
Yani beraber olduğunuz gece korunma olmadıysa belki de gebesin
Merhaba, beklenen reglin 2 gün gecikmiş, evet test yapabilirsin ve muhtemelen doğru sonucu alırsın, gebeliğe dair belirtilerin var mı
hayır yok hiç. 6. güne gireceğiz geç gelmesinin. 2 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Erken yapmışsın biraz, tekrarlayabilirsin
evet tekrar yapabilirim. regl bittikten sonra yaparım diğerini diyordum ancak işe yarayacaksa olur
Doğru sonucu alirsin, regl olmadin demi
hayır henüz olmadım. dün adaçayı içtim söktürüyor diye ancak bugün gelişme olmadı. demin tekrar içtim
İçmeye devam edebilirsin,
umarım bu seferki söktürür çünkü anında söktürmüştü geçen seferlerde. bu da olmazsa korkacağım
Gebelik belirtisi yok dedin, olmuş olsa çıkardı şimdiye
geçen ayın ikinci haftası gibi oldu ilişkimiz. olur muydu belirti bilemedim
Son reglinden kaç gün sonraydi
valla tam hatırlamıyorum açıkçası. demin ilk idrarla test yaptım negatif çıktı
Reglinden 6 gün geçmiş, bugün yaptığın test doğru sonucu verir,
teşekkür ederim yardımların için
Rica ederim, kopul kopuk konustuk, pek anlayamadım doğrusu durumunu, dilersen ulaşabilirsin çekinmeden
Reglin 1 hafta gecikince test yaparsın. Ayrıca 2 günlük gecikme çokta gecikme sayılmıyor :)
ben daha önce hiç gecikmedim o yüzden benim için olağandışı bir durum. teşekkür ederim cevabınız için