Erkek cocuğu'nu yıkamak daha kolay
Kız cocuğu'nu yıkamak daha kolay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız çocuğu sadece annesi ablası veya kız kizenleri onlar dışında her hangi bir bayan yıkayabilir banyoda kapısı kilitli olacak xam olmacak kapıda bu sırada evde hiç Erkek olmaacak mahremiyet ve kızın rahatca yıkanması icin utanabilur evde erkek oldugu icin. bebek de olsa olamaz Kızlar daha sakin oluyor. Erkek çocukları herkes yıkanabilir anne, baba kız kardeş, kız kuzen, ya da herhangi bir bayan yıkanabilir evin salonunda kapı önünde yıkarken kızlar olabilir izleyebilir aynı veya farklı yaşlarda sorun yaş sınırı yok erkek için erkek çocuk zor yıkamak suyu pek sevmez
Her iki çocuğum da var ve itiraf etmem gerekirse, suyla araları farklı 🛁🌟. Oğlum, minik su canavarı gibi, suyu çok seviyor. Yıkarken bile oyun haline getirdiğimiz için keyifli oluyor. Kızım ise, daha narin olduğundan biraz daha özen gerektiriyor. Saçlarını yıkarken özellikle dikkatli olmalıyım çünkü bazen su yüzünden huzursuz olabiliyor. Ama öyle anlarda bile, biraz şakalaşma ve sabırla işin üstesinden geliyorum 💦😊.
Genel olarak, oğlumu yıkamak biraz daha hızlı ve eğlenceli oluyor diyebilirim. Ama her iki durumda da anılar biriktirmek ve bu anların tadını çıkarmak önemli 🌺❤️.
Esprili anne sözü: "Banyoda şarkı söylemeyen anne, duşta rahat edemezmiş!" 🎶✨
Cevap
1Cevap
Ay valla kız çocuğu deli eder insanı izin almaya çalışıyorum rica ediyorum yapmiyor idhskshsjeh
Kız çocuk illallah ettiriyor erkek çocuk nasıl olur yıkanırken bilmiyorum
Kız daha zordur heralde saçı felan var benin oğlum olucak gorucez bakalım kolay mı zor mu
Kız çocuğu sadece annesi ablası veya kız kizenleri onlar dışında her hangi bir bayan yıkayabilir banyoda kapısı kilitli olacak xam olmacak kapıda bu sırada evde hiç Erkek olmaacak mahremiyet ve kızın rahatca yıkanması icin utanabilur evde erkek oldugu icin. bebek de olsa olamaz Kızlar daha sakin oluyor. Erkek çocukları herkes yıkanabilir anne, baba kız kardeş, kız kuzen, ya da herhangi bir bayan yıkanabilir evin salonunda kapı önünde yıkarken kızlar olabilir izleyebilir aynı veya farklı yaşlarda sorun yaş sınırı yok erkek için erkek çocuk zor yıkamak suyu pek sevmez
Çocuktan çocuğa değişen durun erkek sevmez kız sevmez değil 2 tane kız çocuğu büyüttük bir tanesi suyu sevmezdi ağlardı farketmiyor yani ayrıca bu kadar derin düşünürsek kız çocuğu evde erkek olmicak vs diye artık eskide kaldı bu kadar derin düşünme çok rahat lar yani erkekte utanmayı bilir kız da zamanı gelince
Kilit felan abartı yani bu kadarı sanki çocuk duş almıyor da başka şey çocuk yani sonuçta ailesi var rorda yabancı biri olucak hali yok ya
Bu kadar detay eskide bile yoktu
Kız erkek banyo yapabilirmi hayır mahremiyet var erkek olmaz kız banyo yaparken. Ama erkek banyo yaparken evde kız olabilir banyo girip izleyebilir ya da leğende yıkanırken izleyebilir salonun ortasında sorun yok onda ama kız banyo da banyo yapsa bile kilit olacak ve çocuk da olsa yaşıtı evde olmayacak rahat banyo yapsın diye diyorum mahremiyet var kızlar için
Erkek yeni sünnet olduysa kız daha kolay
Kız daha zor saçları uzunsa
Annene sorsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?