Kızım sürekli böyle davranıyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba 40 yaşındayım evliyim 2 tane kız çocuğum var biri 16 biri 6 yaşında büyük kızım beni gerçekten çok zorluyor kardeşini kızdırıp tartışıyorlar onun yaşında gibi davranıyor bize de çok sarıyor sürekli kafayı birine birşeylere takıyor o konu hakkında olumsuz şeyler söylüyor sinirlendiriyor sabretmeye çalışıyorum dayanamayınca bağırıyorum odasına gidiyor geçen hafta tatile gittik orada da bunlar oldu beni geldiğime pişman ettiniz bu yüzden sizinle bir yere gelmek istemiyorum dedi çok agresif pek arkadaşı yok arkadaşsızlıktan dolayı da böyle yapıyor gittiğin kursta arkadaş edinmeye bak dışarı çıkın vakit geçirin diyorum yeterince tanımıyorum görüşüp napıcaz ne konuşacağız ki diyor okul açıkkende böyleydi veli toplantısında okulda arkadaşı olmadığını takılmadığını birkaç ay sonra bir arkadaş edindiğini söylediler git biraz onunla vakit geçir diyorum sen beni evden göndermeye çalışıyorsun diyor 3 yıldır buradayız geldiğimizden beri böyle burada yaşamayı sen istedin ben istemedim diyor ortaokuldayken böyle değildi okulu öğretmenlerini arkadaşlarını severdi buraya taşındık çok değişti beni delirtiyor çok sabrediyorum kızımın böyle olmasınada üzülüyorum seni psikoloğa götüreyim diyorum istemiyor ne yapmalıyım onun için
Kızım sürekli böyle davranıyor ne yapmalıyım?