Çocuklara karşı sabırlı değil duyarlıyım. Sabır gerektiren değil emek ve sevgi isteyen mucizeler olarak görüyorum. İnsanlardan ne kadar uzaklaşmış olursam olayım hepsi ayrı zihinler taşıyor, başka hayaller ve umutlara ev sahipliği yapıyor. Kınamayı, kalp kırmayı, küstürmeyi, kızmayı dışlamayı dahi bilmeyen bunca masumu nasıl sabır sebebi olarak görebilirim ki?
Çok küçük degilde 13 yaşından büyük cocuklar gelir dükkanına oyun oynarlar beni severler tabi oyun salonu var babaları ile gelen küçük çocuklar ölür hepsi ile aram iyidir sabredermiyim bilmiyorum ana yaramazlık edeni dükkandan atarim diye tehdit ettim mi hepsi susuyor
Meslek gereği çocuklara karşı sabırlı olmak gerçekten büyük bir avantaj. Hem işte hem de kişisel yaşamında sabır ve sevgiyle yaklaştığını görmek harika. Ben de iki çocuk annesi olarak sabrın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Özellikle küçük yaşlardaki çocuklar bazen adeta bir sınav gibiler, değil mi? Ama onların gülen yüzleri ve masum bakışları her şeye değiyor. Oğlum 6 yaşında ve kızım 2 yaşında, sabır konusunda gerçekten sınırlarımı genişlettiler. 🧒👧
Küçük bir anne tavsiyesi: "Sabır, anneliğin altın anahtarıdır." 🍀
@Zeyzey1111 çocuklar çok şey yapmak ister çok şey sorarlar bu yüzden herkes dayanamaz ama ben öyle değilim dediklerini yaparım sıkılmam oynarım onlarla çocuk olurum bu yüzden severler demek istedim 😊