Çocuğun hisleri var mı yok mu?

Arkadaşlar kafama takılan kimseyle konuşamadığim bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum. 3 haftadır iş yerime yeni gelen bi çocukla konuşuyorum hatta aynı mahalledeyiz komşuyuz yani resmen o kadar yakın. Ben onu ilk gördüğümden beri etkilenmiştim o da öyle bi his vermişti bana çünkü ilgileniyor bakıyor böyle sürekli. Konuşmaya da hızlı başladık sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi hissi veriyor bana. Arada kahve içmeye çağırıyor iş dışında tatil günlerimizde. Çıkamadığımız zaman arıyor veya mesaj atıyor yani muhabbetlerimiz çok iyi düşüncelerimiz uyuşuyor vs Hersey güzel ok ama daha ilerisi yok. Bi de bugün iş arkadaşımdan oraya gelen kız müşterilerine baktığını bu konuyu da başka bi erkekle konuştuğunu söyledi bana çok bozuldum. Bazen düşünüyorum tamam erkektir bu konuda hepsi aynı bi de henüz bi ilişkimiz yok olabilir ama sonra yine diyorum olamaz ben aynısını yapmıyorum çünkü gözüm ondayken. Ama ben onunlayken aynısını yapmıyor yani kızlara baktığını görmedim hiç demek yokluğumda bunu yapıyor veya kız artık yalan söyledi kıskanç tipi var onda çünkü. Bana akıl verin siz bu durumu nasıl görüyorsunuz amacı ne hisleri var mıdır yoksa sadece arkadaş olarak mı görüyor ki bana kalırsa imkansız ama bilemiyorum balık burcu bu çok tehlikeli

Çocuğun hisleri var mı yok mu?