Oğlum bana mesafe koydu! Nasıl eskisi gibi samimi olabiliriz?

Ben onu hep başkalarıyla kıyasladım. Sürekli bana yardım ederdi ev işlerinde, sürekli markete giderdi, benim yorulmamı istemezdi ama ben hep onu başkalarıyla kıyaslardım ”Milletin çocuğu sofra topluyor, milletin çocuğu ne akıllı, milletin çocuğu ne kadar olgunca davranıyor” diyerek hep alttan alttan laf atardım, o yine bana kıyamazdı ve yardım ederdi. Sürekli bağırıp çağırırdım ona. 2 tane daha oğlum var ama onlara hiçbir şey demiyorum, hep bu oğluma diyorum. Ayrımcılık yaptığımı ve onu sevmediğimi söylüyordu ve ben de sürekli hayırsız evlat damgası vuruyordum, o da benimle konuşmuyordu ama sonra yine kıyamayıp geliyordu, haklı olduğu halde özür diliyordu ve bu şekilde davrandığım için üzüldüğünü söylüyordu ama ben ertesi gün bir daha aynı şekilde davranıyordum... Şimdi çok fazla mesafe koydu ve asla yanıma gelmiyor. Aynı evin içinde yaşıyoruz 3 tane oğlumla ama o gelmiyor artık, yemeğini bile odasında yiyor, bir şey söyleyince cevap vermiyor, özür dilemiyor, bana yardım etmiyor, hatta bugün yanlışlıkla elimi kestim salata yaparken ama yine önemsemedi... Artık benden nefret bile edemeyecek kadar soğumuş. Yaptığım hatanın farkına vardım, özür diledim, bir daha yapmayacağımı söyledim ama hiçbir şekilde tepki vermiyor, ağzını bile açmıyor artık sadece boş ve solgun şekilde bana bakıyor ya da bazen yüzüme bile bakmaya tenezzül etmiyor... Çok pişmanım! Nasıl kendimi affettirebilirim?
Güncellemeler
1 yıl
Diğerleri daha sert o yüzden onlara bir şey demeye korkuyorum.
Oğlum bana mesafe koydu! Nasıl eskisi gibi samimi olabiliriz?