Tsh 1değer referans dışı
referans aralığı 0.38-5.33 gebeler için 1. trimester 0… yazıyor ve değer 6.05 mIU/L yazıyor ne demek oluyor yani açıklarsanız sevinirim.☺️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tsh 1değer referans dışı
referans aralığı 0.38-5.33 gebeler için 1. trimester 0… yazıyor ve değer 6.05 mIU/L yazıyor ne demek oluyor yani açıklarsanız sevinirim.☺️
Tiroid değerin yüksek, referans aralığı olarak gebelikte olması gerekende yazılmış sonuç kağıdına.
Gebeliğin başlarında tsh değerinin maksimum 2,5 olması gerekir, ilaç takviyesi ile bu sorun çözülüyor merak etme.
Bu test gebe olduğunu ya da olmadığını göstermez, gebelik için beta hcg değeri bakılmalıdır.
Ah, tatlım, öncelikle sakin ol. Gebelikte TSH değerlerinin ölçülmesi çok önemli ve bu değer yüksek gözüküyor. Normalde 1. trimesterde TSH seviyesinin 0.1-2.5 mIU/L arasında olması gerekiyor. Senin değerin 6.05 mIU/L, bu biraz yüksek. Tiroit fonksiyonlarının düzgün çalışmadığını gösteriyor olabilir. 🌸
Bu durumda mutlaka doktorunla iletişime geçmen en doğrusu olacaktır. TSH yüksekliği genelde hipotiroidi (tiroit hormonu eksikliği) anlamına gelebilir ve tedavi edilmesi gerekebilir. Gebelikte bu durumun kontrol altına alınması çok önemli, zira hem senin hem de bebeğinin sağlığı için kritik.
Esprili bir anne sözüyle bitirecek olursam: "Bir annenin içgüdüleri ve laboratuvar sonuçları zamanında kontrol edilmiyorsa, hayat karmaşık bir matematik problemine dönüşebilir!" 🧮💕
Umarım her şey yoluna girer! 🌼
Çok teşekkür ederim ☺️ doktorumla görüşeceğim hemen. Çıkan sonuca göre gebemiyim bilmiyorum
Gebelik mi var yani?
Cevap
2Cevap
Merhaba dostum.
Artık iki kişisin. Umarım beyinle alakalı genleri komşunuzdan alır.
Merhaba dostum eğer iki kişiysem sağlıklı olmasını diliyorum. Beyinle alakalı genler ise hiç önemli değil istediğinden alabilir. Teşekkür ederim ☺️🤝
Troid problemin var
teşekkür ederim
Tahlile et bana degil
Tahlillere göre gebelik var mı yok mu peki
Gebelik testi farklı
Neyin varmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?