Kızım antrenmanda başarısız hissettiği için gitmiyor nasıl konuşmalıyım?

Merhabalar 41 yaşındayım 16 yaşında bir kızım var 2 senedir taekwondo kursuna gidiyor kendi isteğiyle severek başladı şu an kırmızı-siyah kuşak son zamanlarda artık isteksiz gitmeye gitmek istememeye başladı 2 haftadır gitmiyor maç grubundaydı bugün whatsapp grubundan çıkarmışlar siyah kuşağı alıp öyle bırakacaktı ama kuşak sınavı yapılmıyor bekleyemem artık dedi neden bu kadar soğudun kızım dedim başta boş ver anne dedi sonra ben zorlayınca anlattı bu grupta herkes benden iyi kendimi arkadaşlarımdan eksik hissediyorum başarısız görüyorum dedi bir de hocası işin zor bu halde seni maça götürmem arkadaşların anlıyor yapıyor onlara yardımcı olmuyorum demiş senden sporcu olmaz demeye getirdi dedi hareketleri yapamadığından kendinden iyileri gördüğünden konuşulanlardan dolayı soğuduğunu söyledi küçük yaş ağırlıklı bir grup daha var onun antrenmanına bile gitmek istemiyor sadece sporda da değil akademik başarıda da kendini sınıf arkadaşlarından eksik hissediyor zihinsel engelli olduğunu düşünüyor çok üzülüyorum böyle düşündüğü için erken pes ediyor sizce kızımla nasıl konuşmalıyım
Kızım antrenmanda başarısız hissettiği için gitmiyor nasıl konuşmalıyım?