Çocuğunun olmayacağını nişanlına söylemek?

Şimdi arkadaşlar bu durum nasıl anlatılır bilmiyorum ama bir yerden başlamak istiyorum kimseyle konuşamıyorum bu durumu sizden yardım istiyorum öncelikle 9 aydır sevgilin var aslında nişanlı gibiyiz yüzük dahi taktı ben bu süreçte çocuğum olmayacağını söyleyemedim neden çocuğum olmuyor diye sorarsanız doğuştanmıs Allah kimsenin başına vermesin
O yüzden de şimdi de babama söyledim ama babam direk bana şunu dedi durumunu söyledin mi kızım söyleyemedim dedim ben istemez miyim söylemek ama söyleyemedim aslında çok söylemek istedim ama başaramadım sebebi de çok sıkıntıları var aile annesi hasta gurbette maddi sıkıntılar derken buna üzülür yıkılır dedim kendisine bir şey yapmasından hayattan tamamen kopmasından korktum çünkü her erkek ister sevdiği kadından çocuk ama artık söylemeyi düşünüyorum çünkü bu şekilde yapamam yalan üzerine yuva olmaz lütfen yardım edin ne yapmalıyım doğru bir şey mi yapıyorum nasıl söylerim bu arada evin tek oğlu bu da ayrı bir olay dört gözle bekliyo ailesi evlenmesini
Çocuğunun olmayacağını nişanlına söylemek?