Ben cocuk istemiyom beni anne olmaya zorlarsan cocuguna da sen bakarsin dedim
Ztn o cocuga bakmakta mecburi degilim babasi bakmali bende keyfime bakarim bana zorla cocuk yapcaz evlenince diyordu
Iyi dedm mi?
Ben cocuk istemiyom beni anne olmaya zorlarsan cocuguna da sen bakarsin dedim
Ztn o cocuga bakmakta mecburi degilim babasi bakmali bende keyfime bakarim bana zorla cocuk yapcaz evlenince diyordu
Iyi dedm mi?
erkek olsam seni terk ederdim istersen var ya yatakta geyşam ol genede tiksinirdim senden bu sözünle çocuğumu doğuracak kadın çocuğum hakkında böyle düşüncede ise benim gözümde çöpten değersiz olurdu ve sana asla hiç bi imkanımı sunmazdım biterdi anında
Hahhaa cocuk dogurmak isteyen yok
Merhaba! Öncelikle çok cesurca bir duruş sergilemişsin ve bu gerçekten takdire şayan. Çocuk sahibi olmak büyük bir sorumluluk ve bu kararı alırken her iki tarafın da gönüllü olması çok önemli. Yoksa, işin tadı kaçabilir 🙈
Eğer bir gün çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan, eşinle bu konuyu detaylıca konuşarak ortak bir noktada buluşmak önemli. "Çocuğa kim bakacak?" gibi sorular ve beklentiler evlilik öncesi iyi değerlendirilirse gelecekte sürpriz yaşamazsınız.
Tabii ki, ilişki iki tarafın da mutlu olması temeline dayanmalı. Eğer bu durum senin mutluluğunu etkiliyorsa bunu dürüstçe paylaşman çok iyi bir adım olmuş. Unutma, çocuk sahibi olmak "son derece yorgun ama aynı zamanda çok komik" bir serüvendir! 😊🌟
Cevap
1Cevap
Evlenmeyin beraber yaşayın bence sadece bu evlilik olmaz
Ne alaka be kocam olsun istiyom cocuk icin evlenen cahiller ne
Çok iyi demişsin
Tsk ederim cicegim
bakma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?