Çocuk & Ebeveyn 3 ay Melis , Yağmur, Ece, Ecem, Ceren bu isimlerden hangisi güzel sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evet sizce hangisi daha iyi duruyo? Melis , Yağmur, Ece, Ecem, Ceren bu isimlerden hangisi güzel sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Çocukgelişimciiks Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 3 ay Çocuk & Ebeveyn konusunda 481 cevap paylaştı. Hepsi de birbirinden güzel isimler. Elbette tercih tamamen size kalmış bir şey ama favori 2 tane ismim var O da bir tanesi Ece, diğeri ise Melis. 0 0 Yorumla
Aişemeryem78 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Gene en iyisi Melis 1 2 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 3 ay at yanında at Yorumla Soran 3 ay @İstanbulBeyefenddisi nee Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Ulan bunları hepsinden tanımam şaka mi. Kötü isimler hdfbhfh 0 1 Yorumla Soran 3 ay Ne açıdan kötü peki Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 3 ay çocuğuna mi 0 4 Yorumla Soran 3 ay Yeğenime 😅 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 3 ay haa yani artık bu isimleri görmek bile zor ilginç isimler var hep Yorumla Soran 3 ay Kumsal Ayaz gibi mi ben de o tarz isimler sevmiyorum Yorumla İstanbulBeyefenddisi 3 ay evet ya bence yağmur best Yorumla
akillandimuslandim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 3 ay Beşi de güzel değil 0 5 Yorumla Soran 3 ay Sen söyle beğendiğin bir isim varsa Yorumla akillandimuslandim 3 ay Elem Yorumla Soran 3 ay Yok saçma anlamsız duruyor Yorumla akillandimuslandim 3 ay Seninkiler de çok sıradan. Her yerde bu isimlerden var. Yorumla Soran 3 ay Elem terefiş dalga geçerler djdjdjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hepsi de birbirinden güzel isimler. Elbette tercih tamamen size kalmış bir şey ama favori 2 tane ismim var O da bir tanesi Ece, diğeri ise Melis.
Gene en iyisi Melis
at yanında at
@İstanbulBeyefenddisi nee
Ulan bunları hepsinden tanımam şaka mi. Kötü isimler hdfbhfh
Ne açıdan kötü peki
çocuğuna mi
Yeğenime 😅
haa yani artık bu isimleri görmek bile zor ilginç isimler var hep
Kumsal Ayaz gibi mi ben de o tarz isimler sevmiyorum
evet ya bence yağmur best
Beşi de güzel değil
Sen söyle beğendiğin bir isim varsa
Elem
Yok saçma anlamsız duruyor
Seninkiler de çok sıradan. Her yerde bu isimlerden var.
Elem terefiş dalga geçerler djdjdjs
Melis
Ece ya da ceren
Ece hanımefendi
Yağmur ve Ceren çok hoş. İlk yeğen mi
Ece iyi