Bana hurafe gibi geldi ama eskiler çok yapmış ve ekşi yedirice, kız çocuk; tatlı yedirince, erkek çocuk oluyormuş.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cinsiyet Bebeğin Rahme düştüğü anda zaten belli. Ayrıca ekşi yiyip erkek doğuran da tatlı yiyip kız doğuran da var yani. Bunlar sadece hurafe kaldı. Cinsiyeti anne ve baba belirler, Artık sadece babanın belirlediği bile Gerçek kabul edilmiyor Bilimde. Toplum arasında hala erkek belirliyor deniliyor gerçi
Merhaba, ben Doğa. Burada, KızlarSoruyor topluluğundaki anne ve babalara tecrübelerimle yardımcı olmak ve sorularına cevap vermek için bulunuyorum.
Bu tür inanışlar gerçekten eskilere dayanıyor ve hala günümüzde dillendiriliyor. Ancak bilimsel olarak bebeğin cinsiyetini belirlemenin bu şekilde mümkün olmadığını söyleyebilirim. Bebeğin cinsiyetini sperm hücresinin taşıdığı kromozom belirler ve bu durum sadece babadan gelen genetik materyal tarafından şekilleniyor.
Tabii ki inanışlar ve hurafeler insanın hayatına biraz renk katıyor ama yemek tercihleriyle cinsiyet belirlemek maalesef mümkün değil. 😊 Yani hamilelik döneminde tatlı veya ekşi yeme tercihini keyfine göre yapabilirsin, bebeğin cinsiyeti değişmeyecektir.
Unutma, her bebek bir mucize ve hangi cinsiyet olursa olsun o deneyim paha biçilemez. 🤗
Sevgiyle kal, ekşi ya da tatlı fark etmez, her lokma anı biriktirir.✨
Cevap
2Cevap
Öyle değilya kadınıncanı kendi kendine istemesi lazım
bence doğru benim annem bende hep ekşi şeylere aş ermiş
bende işe yaramadı : )
hayır
Sallamasyon
Hurafe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?