AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Çocuğuna seçtiğin babanın sağol olacağını düşünecek kadar takıntılısın
İnşallah oğlun olur ve babası sana sana göstermez bile.
Güvenmiyorsun evlenme bak ben kac senedir evlenmedim
Sen nasıl anneysen oda baba saplantılı bir düşünce bu maalesef
oğlun da olursa seni emmesin farklı düşünebilir emerken.
🤣🤣🤣
Çok ergence bir soru, sen sakın evlenme çocuk yapıp çocuğu da adamı da yakma.
Allah senin gibilere anne olmayı nasip etmez inşallah
Sen kafayı siyirmissn kizmmm ne demkmis ooo kazanma ozamnn çocuk mocuk senn yatma kimsenn altına mal fikirli senn canımsın olduğunu düşünüyorum 😡😡
haklısın.. çok da güvenmemek lazım. tvde hergün haberler çıkıyor
Bence çok alakasız bir düşünce. Ben kendim babama daha düşkün birisiyimdir yani annemin şimdi beni babamdan ayirmasini düşününce aşırı sinir bozucu bjr şey.
Sen cocukken bir şey yaşadınmı? Bi istismar? Neden böyle düşündüğünü cok merak ettim
Haksızsın babası Lan babası için pislik dolu demek senin
iyi misin kanka? güvenmeyeceğin adamla, içinde şüphe bırakan adamla niye evlenesin ki zaten?
13 yaşımda bende akrabalar tarafından istismara uğradım. Bundan dolayı mı bilmiyorum ama bende çocuğumu babasıyla bile kolay kolay yalnız bırakmam.
Bu millet şaka mı ya. Herkes korkunçsun falan demiş. Nasıl bu kadar rahatsınız
Ne yazık ki bu tarz olaylar yaşanıyor ama babasına güvenmeyecekseniz kime güveneceksiniz? Sırf erkek diye kendi kocanıza cocugun babasına sapık muamelesi yapamazsınız. Mesela o bebek senin tapulu malın mıki babasıyla yalnız bırakmam diyorsun. Neden ondan bi çocuk yaptın ki o zaman...
Bebek benim tapulu malım değil ama yetişkin olana kadar onu korumak benim görevim
Babasınında görevi babasınında koruyup kollaması gerekiyor babasından korumak nedir Allah korusun öyle insanlardan. O sadece sana ait bir şey değil.
Ya anlamazlar boş ver
Neyi anlamıyorum söylesene
@bengeldimks_ hayat sizin gördüğünüz kadar toz pembe değil kaç tane öz çocuğunu taciz eden adam var haberin var mı senin benim arkadaşımın annesi de böyleymiş sonra babası torununu taciz etmis bak en yakınım
Aynen öyle. Taciz eden sadece amca Dayı kuzen değil
3 yasındaki cocugu erekte edip videosunu ceken anne cok mu temiz
Susmuşlar susarlar🙂
Pedofili olanlar var ama çocuğunu bir baba kucağını alıp gezdiremez mi bu kadar paranoyak olmayın öyle biriyle evlendiysen sorun
Ayn
@garipinio maalesef arttı bu vakalar
Güvenmiyorsan ayrıl annem gibi düşünüyorsun annemde hiç koz istemiyormuş yaşadığından dolayı hep kız doğum yaptı ve şu an düşündüğü her şeyi yaşıyoruz güvenmiyorsan ayrıl. Çocuklarının hayatını mahvetme.
Kız*
Düşündüğü her şeyi yaşıyoruz derken 🙄
Ta*iz, psikolojik şi*det, fiziki şi*det vb.
Sen ciddi misin taciz mi
Allah belasını versin
Yasin kaç senin annen bilmiyor nu bunu yaptığını
Knk biliyor bana ve kardeşime hayal görmüşsünüzdür diyor. Kuzenimi te*avüz etti anneme söyledi ona da hayaldir dedi kız bide bize ağlayarak söyledi yaşadıklarını birde 13 yaşındaydı.
18
Kuzenine tecavüz mü etti
Evet biz bahçedeydik odada sıkıştırmış oru*pu ç.
Aşırı kötü bir bakış açısı. Psikologa görünmenin yararı olur sana böyle düşünmeye devam edersen de çocuk yapma
dunya kotu maalesef bu bakis acisi degil.. kafayi kuma gomup yasayamazsiniz
Senin çocuk sahibi olmaman gerektiğini düşünüyorum
Tanıdığım psikolog ve psikiyatri var, sana yardımcı olabilirler :/ Allah akıl fikir vermiş evlenmeden önce tanıyabilirsin , Bu kafa yapısını değiştirmeden evlenme sakın adamı katil edersin.
bu nasıl bir düşünce tarzı sanki kız babaları sapıkmış gibi yaptığın iğrenç
Çocuk yapmayın o zaman ne saçma bir düşünce tamam dikkat edersiniz çocuğunuza bu farklı bir boyut
Abla tam bir m a lsın mk sen çocuk filan yapma ilerideki eşine sevgiline de allah sabır versin
hayvanları rahatlıkla katleden erkekler varken her şeyi beklerim bunlardan
Tedavi ol çok korkunçsun
dunya korkunc, soran degil
O zaman bu kotu dunyaya cocuk getirmek istemiyorum felsefesini edinin
Zaten o felsefeyi edindim ne konuşuyorsun seni de gorucez bacağınız b. ktan çıkmamış daha
O felsefeyi mi edindin? Çocuğum olsa babasına vermem diyorsun. Evlenip çocuk yapacak biriydin 2 gün evvel.
Sana ağzının payını vermişler sitede otur ve psikolojik tedaviye yönlendirildiğin için teşekkür et
Mal mısın? Ben bir gün çocuk sahibi olursam dedim yaşım 21 ve cahil değilim hayatımı yaşayıp bir kadın olarak ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Ben hep bu düşüncedeydim seni beynin kıt olduğu için algılayamaman çok normal ayrıca daha geçen esra erolda çocuk esirgemede büyümüş kız ailemi bulmak istiyorum diyip cikti ve babası aslında dedesiymis öz kızına tecavüz etmiş hapse girmiş anne ve kız mağdur edildi ve anne görüşmek istemiyor hatta psikolog eşliğinde soylendi
En yakınımızdakilerden de pislik çıkabiliyor tonlarca örneği var yeri geliyor öz babasından korkuyorsun sen ne yaşadığını farkında mısın acaba?
En yakın arkadaşım öz dedesi taciz etmiş mesela günü biliyor musun?
Umarım başına gelmez bir gün
Mal sensin git terbiyesiz köpek git başkalarına cevap ver verebilirsen eger.
ikinizde birbirinize hakaret etmissiniz yani dengelenmis. ama gencler lutfen kimseye sosyal medyadan hakarete tmeyin. cezasi gercekten cok agir. bilginiz olsun❤
Sen ya babasiz buyudun ya da baska bi travman var adam sapiksa oglunuda vermeyeceksin bu nasi bi zihniyet
O zaman oğlunu de sen kucağına alma
Aynı sey degil
Kadınlar daha sapıklar
Çok korkutucu bir bakış açın olduğunu düşünüyorum
Neden
Çocuğun erkek olursa babaya emanet etme konusunda sıkıntı görmüyorsun Ama kız olduğunda sıkıntı görüyorsun Bu da babanın kızına yapabileceği şeyler hakkında seni şüpheye düşürüyor demek. Bir babanın böyle bir eğilimde bulunabileceğini düşünüp kızını babadan yoksun bırakma isteği bana korkutucu geliyor çok ciddiyim Bence bir psikolog ile görüşmelisin
Hayır tabiki babadan yoksun bırakmak istemem ama korkuyorum tamam babası tabiki ama yinede içim rahat etmez
Bir psikolog ile görüş çok ciddiyim
Kusura bakma da haberleri izlemiyorsun galiba kaç tane öz baba öz çocuğunu taciz ediyor en yakınımda bile var arkadaşımın dedesi taciz etmiş kucuklukte
Bak herkesin aklında olumsuz düşünceler olur ama bundan Tedirgin olup gidip bir de bunu paylaşacak kadar aklına takıyor olmam psikolojik sorun. Ayrıca bir babanın öyle bir eylemi varsa çocuğun da cinsiyet gözetmez emin ol
Ayrıca doğumdan sonra Lohusa döneminde kafayı yiyip çocuklarına Olur olmadık bir şeyler yapan anneler de var o zaman hiç çocuk sahibi olmayalım
Takmadım geçen arkadaşlarımla konuşurken demiştim fikir almak için sordum ayrıca zaten güvenmediğim adamdan çocuk yapmam erkekte olsa aynı zaten
Ağır paranoyaksın tedavi ol
Sen hastasın bence tedavi ol
Baban sana öyle mi yapiyor
Sen kafayı yemişsin. Sen çocuk yapma sakın
tedavı ol krdes bence bı cocuk sahibi olmadan
Bir doktora görünün
Babası o yaa bu düşüncelerin çok saçma
Sen evlenme kesinlikle hele çocuk sakın
sen sakın üreme!
Enses ilişki ve tacize maruzmu kaldın
Evet Haksızsın
Saçma ve hatta...