Bebeğimi kabullenemedim :( ?

Doğum yapalı 20 gün oldu bebeğim beni sürekli emiyor eskisi gibi rahat gezemiyorum hiç bı işimi yapamiyorum banyoya bile çok hızlı girip cikiyorum ben bu durumdayken kendime bakamıyorum kocam benden uzaklaştı eskisi kadar ilgili değil ama bebeğe karşı ilgili. Ben öyle hissediyorum. Ayrıca beni aldattığını öğrendim o psikolojiyle bebeğime yeteri kadar odaklanamiyorum sürekli ağlama krizleri geliyor. Boşanmak istesem bebeğim daha çok küçük. Nasıl olacak bilmiyorum bebek sanki benim değilmiş gibi geliyor kabullenemiyorum bazen sinir oluyorum ağlayınca. Ama bazende çok sevesim geliyor bu lohusaliktan mi bilmiyorum ya da kocamın yaptığı hatalardan mi geçecek mi zamanla gerçekten merak ediyorum 😭

Güncellemeler
+1 yıl
Evde durunca beni boguyorlar gibi hissediyorum annemgile geliyorum onlarada içimi açamıyorum e eşimde genelde dışarda ben evdeyim cidden hayattan keyif alamamaya başladım bu yaptığım belki çok bencilce biliyorum çünkü onun bana ihtiysci var ve bebek bekleyen bir sürü insanda var ama kabullenemiyorum arkadaşlar çok üzülüyorum
Bebeğimi kabullenemedim :( ?