Evleneli 2 yıl olcak fakat karım cocuk istemiyor. Ne zaman konusu açılsa aramız bozuluyor. Kendinin hazır olmadığını söylüyor?

Evleneli 2 yıl olmak üzere karım anne olmaya hazır olmadığını söylüyor her defasında. Biz korunma yöntemi ile cocuk yapmiyoruz, bir kac defa eşimin adeti gecikti geçen sene, hamilemiyim diye kendi kendini yedi. Hüngür hüngür ağladı ben acaba hamilemiyim diye. Fakat hamile çıkmadı korundugumuz için. Dedi seneye yapariz çocuğu, ama şimdi sordugumda da hep seneye yil başını vs diyerek geliştiriyor. Ve bunu sorduğumdada aramiz bozuluyor sordum diye. Neymiş moreli bozuluyomus aklina geldikçe. Kendisi kpss e çalışıyor yıllardir, atanamadi. Hâlen çalışıyor ( bilmiyorum belki bununda etkisi var) . Belki atanmadan cocuk da istemiyor olabilir, ama bana bunu söylemiyor tabi. Çevremizdeki tüm arkadaşlarımızın çocukları oluyor, hatta bizim uzerimize ikinci çocukları bile olan var. Çevre baskısı da artik artmaya başlıyor cocuk konusunda. Ne onerirsiniz?

Evleneli 2 yıl olcak fakat karım cocuk istemiyor. Ne zaman konusu açılsa aramız bozuluyor. Kendinin hazır olmadığını söylüyor?