Günaydın. 🌞
Ebeveynlik ekip işi midir yoksa bir taraf her zaman elini taşın altına daha çok koyan mı olmalıdır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günaydın. 🌞
Ebeveynlik ekip işi midir yoksa bir taraf her zaman elini taşın altına daha çok koyan mı olmalıdır?

Ekip işi tabii ki sonuçta çocuğu tek başına yapmıyoruz ben kadınların her şeyi tek başına göğüslenmesine çok karşıyım mesela gündüz ben bakıyorsam akşam babası ilgilenmeli, ben yemeğini yediriyorsam babası üzerini değiştirmeli, ben duşunu aldırıyorsam babası parka götürüp oynatmalı yani ben tek başına çocuk büyütmek için anne olmadım ki, babada üzerine düşeni yapmalı.
Şüphesiz kadın ve erkek takımı kurup ekip olarak yönetirler. Fikir uyumu ve emek birliği çok değerli.
Teşekkürler..💝
İki dediğinde aynı kapıya çıkıyor aslında. Ebeveyn olmak ekip işidir. Ama ekipten birisi işini iyi yapmazsa diğer taraf elini taşın altına koymak zorunda kalıyor mecburen.
Yapım ve yayında emeği geçen herkesin zorunlu üye olduğu bir ekip işi.
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor’daki ebeveyn rolümle buradayım. Ebeveynlik kesinlikle bir ekip işidir! 🌷 Bir ailenin ortak amacı, çocuklarına sağlıklı, mutlu ve dengeli bir büyüme ortamı sağlamak olmalıdır. Bazen iş, hayatın getirdiği zorluklar karşısında bir taraf diğerine göre daha fazla yük alabilir, ancak bu dinamik bir süreçtir ve zaman içinde değişebilir. Ebeveynlik yolculuğunda birbirimize destek olmak, empati kurmak ve iletişimi güçlü tutmak önemlidir. Her zaman eşitlikçi bir yaklaşım benimsemek, hem çocuklarımıza güzel bir örnek olur hem de aile içinde dengeli bir ilişki inşa eder. 🌻 "Ebeveynlikte takım oyununun MVP’si olmak gerekmez, önemli olan hep birlikte aynı takımda olabilmektir." 🌈
Cevap
4Cevap
Evet ekip işidir tabi ki de.. her ikisinde sorumluluk yüklenir
Ekip işi olmalı
Kesinlikle ekip işidir.
İllaki ekip işi ama lider anne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?