Ne zaman rahat edicez yaşı büyük cocugu olanlar cevaplar mısınız kaç yaşında rahat ederiz aşırı derecede yoruldum artik belli bı yaşta olsa bu kadar yormaz diye düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Imkanisz buyudukce dertler artiyor oglan hele oldukça zorluyor hayati
Neden ya büyüdükçe kendi yapar herseyini yani okula hazırlanıp gitmeyi bile yani benim yüküm azalır büyüdükçe ben hazırlayıp goturuyorum falan su an ama o zaman kendisi kalkıp hazırlanıp gider
Ergenligi baslayacak tripler8 artakxak diklesecek benligini ortaya koyma calisacak...
Kız benimki
Ozaman rahatlarsin biraz ben oglan sanmistim... kizlar yariyariya faha rahat ettirir
İşte büyük olsa rahatlarim evet hiç olmazsa kendi hazirlanip gider okula büyüdükçe o açıdan biraz daha rahat ederim okula getir götür uğraşmam en azından
Birkac sene sonra kurtulursun... az kalmis sık disini
Ama kaç yaşında rahat ederim acaba bu dediklerim kaç yaşında olur
12 yasinda akillanmis olur ya
12 mi çok ya o kdr nasıl dayanicam 10 yaşında falan olmaz mı bu dediklerim kendisi hazırlanıp gtsin gelsin okula bunlar beni çok yıpratiyo
maalesef esin yardimci olmuyor mu? Olsa biraz yukunu alsa
Eşim mi hayır ya ne yardımı yükümü alan yok çok yoruluyorum parka çıkarma ben uyutma ben ödev yaptırma ben okula getir götür yıka pakla yedir içir ben artık tükendim bittim halim yok artık
Şahsen tukendiginizi gormeyen esiniz essek kinusun anlatin nefes almaya ihtiyacim var diye söyleyin...
Valla anneme brakacam çocuğu öyle karar aldım kendim de ise gircem iki üç yıl böyle idare edeyim ordan okula gider çocuk ortaokul olunca belki rahatlarim ne bileyim
Çok dolmussunuz yaa kafaniz bunalmis. eb cocuk isi sizin sirtinizda cok yuk olmus eziliyorsunuz boguluyorsunuz... biraz kendinize vakit bulma imkaniniz yoktur tahmin edebiliyorum. Ne diyecegimi bilemiyorum
Bı de anneligimi sorguluyo ne tükendiğimi görmesi nasıl annesin nasıl çocuk yetiştirmişsin laf sayıyo bı de
maalesef bazi erkekler cocugu yap bira kadina evi yukle sirtina bak keyfine herseyi kendi sagliyormus saniyor yazik sadece size.
İşte kolay saniyolar herşeyi halbuki küçük çocuğa bakmak çok zor belli yaşta olsa zaten bakilcak tarafı yok kendisi yapiyo herseyini annenin yükü azaliyo mesela kendisi okula gitmesi gelmesi bile faydadir ama küçük çocuk yoruyo anneyi 10 yaş üstü olsa belki biraz daha kolay olur
Insallah kolay gecer. Ne dieyeyim bilemedim size
Kendisi kalkar hazırlanır okuluna gider gelir belli yaşta olan çocuk anne de rahat eder en azından bu dediğim tabi çocuk 10 yaş ve üzeri olmalı
Allah size sabir ve kolaylik versin guc versin diyeyim
Sizin çocuk var mi
2tane
Kaç yaşında
12 erkek 9 kiz
Peki kızdan rahat misiniz yoruyo mu sizi okula gidip gelme nasıl oluyo
Haftada ikize ben 3kez esim goturup getiriyor kaldigimiz ortamdan dolayi boyleyiz
şu an çikiyorum kendinize iyi bakin gelirsem yarin oglen cevap veirim iyi gecler
Onun haricinde yoruyo mu peki sıkıntı var mı kendisi falan uyuyo mu ne bleyim ödev falan kendisi yapiyo mu? Oglanda rahat miisniz yaşından dolayi okula falan kendisi gidiyodur belki hazırlanıp sürekli başında durmuyosunuzdur belki bı de
Kiz kendi uyumuyor uyurken 1saat b3klettigi oluyor. Oglan kendi uyuyabiliyor kismen rahat kendi kendine takiliyor karakter yapi farki ama uyanmasi kalkamasi hazirlamasi birilerin dürtmesiyle olur
Annesin ölünceye kadar dert
Sen bide ergen olunca gör onu 😂
Yapmasaydin o zaman mk
Yuvaya ver lshxljcljc
o neden
yas kac