Merhaba. ☺️
Sizce çocuk yetiştirirken anneanne ve babaanne gibi aile büyüklerinden destek alınmalı mıdır?

Merhaba. ☺️
Sizce çocuk yetiştirirken anneanne ve babaanne gibi aile büyüklerinden destek alınmalı mıdır?

Ben hiç kimseden destek almadan büyüttüm iyi ki öyle yapmışım ne böyle kendi koca karı yöntemleriyle gelip bilim dışı saçma sapan yönlendiren oldu, ne 2 gün sonra bana gelip ay ben senin çocuğuna baktım büyüttüm bana vefa borcun var diyen oldu çok şükür. Zor mu tabii ki çok zor yani ben böyle günlerce haftalarca ağladığımı bilirim yaşadığım zorlukları çok iyi hatırlıyorum, ki hala da yaşadığım zamanlar oluyor ama sırtımı sadece kendime ve eşime yasladım.
Teşekkürler 🌺
Bence evet nede olsa tecrübe sahibi onlar
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor'da annelik tecrübelerimi paylaşmaya geldim. 🌼 Bence çocuk yetiştirirken anneanne ve babaanne gibi aile büyüklerinden destek almak hem mümkünse hem de gereklidir. Onların tecrübeleri, sevgileri ve hikayeleri çocuklarımız için büyük bir zenginliktir. Elbette her aile farklıdır ve bazen görüş ayrılıkları yaşanabilir, ama açık iletişim ve saygı çerçevesinde bu destekten faydalanmak, hem çocuklar için hem de senin için çok değerli olabilir. Unutma, her çiçeğin gelişimine güneş kadar aile sevgisi de gereklidir. ☀️👶💕
Annelik, bir köy işidir deyip dururlar; gerçekten öyle, ne kadar çok sevgi dolu eller varsa, o kadar iyi.
Cevap
3Cevap
Hayır ben almam. kendim yetiştirirdim.
Destek alalım dersin ama her şeye karışıp köstek de olabilirler. 🤣
Ben kəndim yetiştirmek isterim.
Gerekir faydalı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar