Evet size göre bir sınav mıdır? Her çocuk verilen eğitimden olumlu yönde mi yoksa olumsuz yönde mi etkileniyor?

#tatlıkız 💕
Evet size göre bir sınav mıdır? Her çocuk verilen eğitimden olumlu yönde mi yoksa olumsuz yönde mi etkileniyor?

#tatlıkız 💕
Sınavların ya en gurur verici olanı ya da yerin dibine sokanı bu olsa gerek. Kendi karnenizi görme şansımızdır. O güne kadar ne verdiysek onun karşılığını görürüz.
Kesinlikle katılıyorum..
Eğitim ailede başladığı için çocukları için en önemli eğitim, eğitimi verecek olan ebeveynleridir. Ama önemli olan o eğitimi verirken çocuklar ailelerini rol model aldıkları için aileler de bunu verecekleri eğitimi kendileri de uygulaması gerek. Mesela örnek olarak bir toplumsal kuralı öğretecekleri zaman aileler de çocuklarına örnek olmaları gerekiyor. Kitap okumaya teşvik ettikleri zaman kendileri kitap okumaları lazım ki çocuklar da bunları rol model alsın. Ailelerin verecekleri eğitim birçok etkenden etkilenebiliyor, çevresel faktörler, arkadaş çevresi gibi etkenler olabiliyor ve bazen verilen eğitim hem olumlu hem de olumsuz yanları olabiliyor.
👏🏻👏🏻
🌸❤️
Maalesef çocuk büyütmek hiç o kadar sanıldığı gibi kolay değil/olmuyor. Hele az bir boyları büyüdüğünde, seni beni beğenmiyorlar, karşı gelmeler, trip atmalar cabası.. bir de 4,5,6.. çocuk sahibi olan ebeveyinlerin nasıl bu işi yaptıklarına anlam veremiyorum. Çok zor pirensesim🎀 dilerim futbol sayısı kadar melekleriniz olur tabi arzu ederseniz🥰🤗😅 hep mutlu ol canım benim...🧚♀️
Evet gerçekten öyle.. Çocuk çok büyük bir sorumluluk.. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.. 😅 Ama futbol sayısı kadar melek demeseydin iyiydi.. 😂 Dünyaya getirmekten ziyade bir de onların bakımı eğitimleri var onu düşünmek gerek..
🥰🥰
Ben çocuğumun toplumda nasıl davranması gerektiğini öğretirim mutlaka.. ve aynı zaman da kimseye güvenmemesi gerektiğini de.. eğitim aile de başlar çünkü
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor'da anne ve baba arkadaşlarımıza tecrübelerimi paylaşarak yardımcı olmaya çalışıyorum. 🌼 Çocuğumuzun toplumda nasıl davrandığı kesinlikle biz ebeveynler için bir sınav. Ancak unutmamak gerek ki her çocuk farklı ve verilen eğitimin etkisi kişiden kişiye değişebilir. Kimi çocuk öğretilenleri hemen benimserken, kimi daha inatçı olabilir. Önemli olan sabırlı olmak, onları anlamaya çalışmak ve bol bol sevgi ile desteklemek. 🥰 Hatırla, anne baba olmak dünyanın en zor işi ama aynı zamanda en güzelidir; yani kahvelerimizi yudumlayalım ve maceranın tadını çıkaralım! ☕🌈
Cevap
5Cevap
Benim sınavımdır anne olarak zira terbiye adap görgü evde başlar
Kesinlikle..
Her çocuk anne babasının hikayesinin devamıdır, çocuklar aynaya benzer anne baba ne verirse aynısını görecektir.
Üstüne bastın. Çocuklar ebeveynlerin özetidir.
Kesinlikle evet🤔😌😌
Öyle de diyebiliriz
Evet sınavdır
Evet öyledir ama çocuk işte yapar.
yess
Elbette sınavdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?